Ez történt Angelina Jolie és Brad Pitt között a végzetes repülőúton

Forrás: AFP/Carl Court -
Brad Pitt repülő Angelina Jolie veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie és Brad Pitt híres-hírhedt repülőútjáról nem tudtunk sokat, csak azt, hogy utána mindennek vége lett. A válókeresetet is ez után adta be a színésznő, de eddig nem mondta el senki, hogy pontosan mi történt. Most kiderül!

Angelina Jolie és Brad Pitt kapcsolata egy 12 órás repülőúton pecsételődött meg. Azt eddig nem tudtuk, hogy pontosan mi történt akkor, de azt igen, hogy ezek után Angelina beadta a válókeresetet, és több váddal illette férjét. A többi között azzal is, hogy bántalmazta a gyermekeit. Végül az FBI ártatlannak találta a színészt, de nem múltak el nyomtalanul a megpróbáltatások.

Ez történt Brad Pitt és Angelina Jolie között Forrás: AFP/Carl Court

Bár a botrány mostanra csendesült, az mindenkit érdekel, hogy mégis mi történt a végzetes 12 órás repülőút alatt. A US Weekly egy, a sztárpárhoz közeli forrástól megtudta, min tört ki a vita Angelina és Brad között. Állítólag a színész erősen ittas állapotban volt, Angelina pedig ráparancsolt, hogy józanodjon ki. A repülőnek volt egy megállója Franciaország és Los Angeles között, ott hallották az alkalmazottak, hogy a házaspár csúnyán veszekszik.

Brad Pitt állítólag nagyon részeg volt, és egy kiskocsival furikázott körbe a reptéren, amíg neki nem ment egy másik járműnek.

A visszaszállás után feltehetően Brad és Angelina között a helyzet még jobban elmérgesedett, a színésznő pedig a leszállás után nem volt hajlandó egy kocsiba ülni a férjével. Amikor leszálláshoz készülődtek, a színésznő kért még egy autót, hogy Brad Pitt külön utazzon, és úgy búcsúzott, hogy másnap reggel lesz miről beszélgetniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.