Mészáros Árpád Zsolt színház elalvás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mészáros Árpád Zsolt kellemetlen helyzetbe került: először a kínos baki miatt, aztán pedig az ezzel járó felelősség miatt is. 

Ahogy azt már megírtuk, Mészáros Árpád Zsolt, azaz MÁZS, kellemetlen helyzetbe sodorta magát: elaludt, ezért a váltójának kellett beugrani Mészáros Árpád Zsolt helyett a szombat esti Nők az idegösszeomlás szélén című darabban.

A színészt nem érték el a kollégái, már a budai Átrium Színházban kellett volna lennie, ám egy öltözőben szunyókált az Operettszínházban.

Mészáros Árpád Zsolt bevallotta a bakizás okát Forrás: RTLKLUB

Természetesen, MÁZS is tudja, hogy ilyen bakit egy színész nem követhet el, hiszen ha a kollégája nem siet a segítségére, akkor komolyabb baj is lehetett volna az esetből. Ettől függetlenül, a sztárapuka vállalja a felelősséget a hibájáért, és azt is elárulta, miért történhetett ez meg:

"Jót aludtam! Itt, az Operettszínházban olyan jó a levegő, hogy elnyomja az embert az álom. Komolyra fordítva a szót, idén ez a negyedik bemutatóm csak ebben a színházban. Nagy volt a hajtás, komoly nyomás van rajtunk. Fáradt voltam, a próba után lefeküdtem a karmesteri öltözőben, mert ott nem volt senki. Abból lett a baj, hogy a karmester nem jött fel az öltözőbe, mert akkor felébresztett volna" - írta meg a Blikk.

Mészáros Árpád Zsolt fia bevallotta közös titkukat

Mészáros Árpád Zsolt laza apukának tartja magát, de azért erre a beszólásra még ő sem számított a kisfiától. Három fia közül Mersében látja leginkább önmagát, aki egy televíziós műsorban majdnem szégyent is hozott az apja nyakára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.