barátnő szerelem rapper Curtis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Januárban röppent fel a hír, hogy Curtis és felesége szakítottak. Sokáig próbálták megmenteni a házasságukat, de nem sikerült.

Először a közösségi oldalán jelenette be a rapper, hogy feleségével különválnak. Curtis azonban egy ideig még randevúzni hívta feleségét, próbálták megoldani a prblémákat, de januárra világos volt, hogy nem tudják felmelegíteni a kapcsolatukat. Nos, úgy tűnik a zenészre ismét rátalált a szerelem, közösségi oldalán meg is mutatta barátnőjét.



Sztárok leggázabb Instagram-bakijai: Lindsay Lohantől Britney Spearsig http://www.life.hu/sztarok/20170522-sztarok-leggazabb-instagram-bakijai.htmlA sztárok - főként a nők - előszeretettel csalnak a közösségi oldalakon közzétett fotóikon. Karcsúsítják a lábukat, derekukat, kisimítják a ráncaikat és eltüntetik a bőrhibákat. A szemfüles rajongók viszont mindig kiszúrják a turpisságot... TV + Sztárok--Elítélték azt a férfit, aki 900.000 eurót követelt Schumacher családjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-eliteltek-azt-a-ferfit-aki-zsarolta-micahel-schumacher-csaladjat.htmlEgy zsaróló 900.000 eurót követelt Michael Schumacher feleségétől, Corinnától. Azzal fenyegetőzött, hogy ha nem kapja meg a kért összeget, akkor baja esik a pilóta gyerekeinek.TV + Sztárok--Gundel Takács Gábor mégsem megy a TV2-höz?http://www.life.hu/sztarok/20170522-gundel-takacs-gabor-numuvee-tv2-nem-szerzodtek.htmlMa reggel adta hírül a Bors, hogy Gundel Takács Gábor a TV2 kéeprnyőjén tér vissz az Áll az alku című műsorral. Gundi és a műsorgyártó cég, a NuMuvee is cáfol.TV + Sztárok--Majka régen kategorizálta a nőket, akikkel dolga volthttp://www.life.hu/sztarok/20170522-majka-kategorizalta-a-noket.htmlMajka nagy nőcsábász volt, mielőtt megismerte volna Hajnit. Azokban az időkben sokan megfordultak az ágyában, a műsorvezető pedig elmesélte, melyik nőtípus idegesítette a legjobban. TV + SztárokOrigoMihalik Enikő megmutatta a párját: így csókolóztak - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170522-mihalik-eniko-megmutatta-a-parjat.htmlMihalik Enikő eddig nem tárta a követői elé a magánéletét, de most végre megmutatta, ki élete párja. Instagram-oldalán tett közzé magukról egy romantikus fotót! TV + SztárokOrigoKourtney Kardashiannak új pasija van: Cannes-ban romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20170522-kourtney-kardashiannak-uj-pasija-van.htmlKourtney Kardashian már régóta nincs együtt gyermekei apjával, most pedig végre megmutatta új párját is. Cannes-ben mutatkoztak együtt a sármos fiatalemberrel! TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.