Hódi Pamela legjobb anya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela boldogabb mint valaha, hiszen ő nyerte meg a legjobb anyának járó díjat.

Június 8-án rendezték meg a Joy magazin díjátadó gáláját, ahol többek között Hódi Pamela is jelölést kapott, a legjobb anya kategóriában. Már önmagában a listára kerülést is hatalmas megtiszteltetésnek érezte a jelenleg az esküvőjére készülő celeb, ám a gálán kiderült, hogy végül a közönég őt szavazta meg:

ő lett a legjobb édesanya kategória győztese.

Pamela közösségi oldalán fejezte ki mérhetetlen háláját azoknak, akik rá szavaztak.

Pachmann Péter rádióra cserélte a televíziót- Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170608-pachmann-peter-uj-munkara-valtott.htmlPachmann Péter meglepte a Mokka nézőit, elárulta, milyen új dolgoba vágja a fejszéjét. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoKasza Tibi őszinte vallomásahttp://www.life.hu/sztarok/20170608-kasza-tibi-oszinte-vallomasa-eleterol.htmlKasza Tibi jelenleg az egyik legsikeresebb közösségi médiát birtokló magyar sztár, akinek nem mellesleg televíziós műsorai és énekesként fellépései is vannak. Kimondhatjuk, hogy jól megy neki a szekér, ám nem volt ez mindg így... TV + Sztárok--Hajdú Péter családja egy kiskutyával bővült- Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170601-hajdu-peter-kiskutyat-vett-foto.htmlHajdú Péter egy új családtaggal lepte meg magát: Zeusz egy 8 hetes bernáthegyi kölyök, aki szemmel láthatóan elbűvölte a sztárt. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA legjobb idézetek a Szívek szállodájábólhttp://www.life.hu/sztarok/20170531-szivek-szallodaja-idezet-video.htmlKi ne ismerné Lorelai Gilmore és lánya, Rori történetét? A Szívek szállodája hosszú évekig tartolt a tévénézők között, olyannyira, hogy évekkel később új részeket is forgattak. Bár a szereplők kissé megöregedtek, népszerűségüknek még ez sem ártott.TV + Sztárok--Kiderült Sebestyén Balázs szinglikori becenevehttp://www.life.hu/sztarok/20170530-igy-hivtak-sebestyen-balazst-amikor-meg-szingli-volt.htmlSokadszorra poénkodik a műsorvezető azzal, milyen becenevet aggadtak rá, amikor még szingli volt és csajozott... TV + Sztárok--Nem szeretik a rajongók a Dirty Dancing újragondolt változatáthttp://www.life.hu/sztarok/20170526-dirty-dancing-uj-reszet-nem-szerteik-a-rajongok.htmlVajon van olyan, aki nem látta vagy nem hallott még a Dirty Dancing című kultikus filmről, mely Baby és Johnny szerelmi románcát dolgozza fel? '987 után most itt az újragondolt változat is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.