Ez lesz Hódi Pamela esküvői ruhája? Videó!

esküvő Hódi Pamela menyasszony Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közeledik a nagy nap, ezért lassan nem árt eldönteni, hogy milyen ruhában szeretné kimondani a boldogító igent a sztármami. Úgy tűnik, Pamela megtalálta álmai esküvői ruháját!

Ahogy azt a Life.hu is már megírta, Berki Krisztián feleségül veszi Hódi Pamelát, és hatalmas bulit szerveznek. A sztárapuka elárulta, hogy az egész ország hivatalos a nagy napra, és rengeteg sztárfellépő is lesz az eseményen.

A csinos modell megmutatta a gyönyörű ruhakölteményt Forrás: Instagram

Nemrég Pamela további részleteket mesélt el a július elsejére kitűzött esküvőről, azóta már tudjuk a helyszínt, valamint azt is, hogy ki fogja az oltár elé kísérni a sztármamit. Az időpont eközben vészesen közeledik, de

úgy tűnik, Pamela megtalálta azt a menyasszonyi ruhát,

amiben esküdni szeretne.

A fehér ruhaköltemény az egyik vállát szabadon hagyja, míg a másikat egy virágmintás pánttal öleli át. Vékony derekát tökéletesen kiemeli, és szép nagy abronccsal rendelkezik. Mindenki szerint érdemes lenne ezt a darabot választani, bár az kérdéses, hogy ebben mennyire lesz kényelmes a mulatozás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.