Cseke Katinka szerint a világ alkalmatlan egy párkapcsolatra

Forrás: FEM3/Micsoda nők! -
párkapcsolat szerelem Cseke Katinka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cseke Katinka nyers őszinteséggel mesélt arról, hogy szerinte mi a baj a mai férfiakkal és nőkkel. 

A Jóban rosszban Böbéje már túl van egy váláson, egyedül neveli a gyermekét, mégis hisz a szerelemben. Bevallotta, hogy az utóbbi időben kizárólag önmagánál nagyjából 10-15 évvel fiatalabb pasikat választott, viszont mióta egyedül van, úgy érzi rájött, miért vonzódik a fiatalokhoz:

"Volt egy öcsém, aki meghalt. Talán tudat alatt be akartam hozni a családba egy öcsi figurát" - vallotta be színésznő.

Cseke Katinka a párkapcsolati nehézségeiről vallott Forrás: FEM3/Micsoda nők!

Éppen ezért elhatározta, hogy ezentúl csak a saját korosztályával fog randizni, bár véleménye szerint egyáltalán nincs könnyű helyzetben, hiszen a rohanó társadalomban futószalagon jönnek a csajok és a pasik, senki nem akar igazán megismerni senkit, csak cserélgetik a partnereket.

"(...)A gond ott kezdődik, hogy a világ szörnyen felgyorsult: a társkeresőkön, mint egy futószalagon érkeznek az új jelöltek, a nőkön pedig manapság már nincs ruha. (...)most egy gombnyomásra kapni nőt, aki ráadásul maga kínálkozik. Jobb a cici, szebb az arc, könnyű döntés ez egy férfinak" - mondta Katinka a hűtlenség kapcsán.

A sztáranyuka bevallotta, hogy megérett valami komolyabbra, hiszen egy átbulizott éjszakát már bármikor lecserélne egy mély és őszinte beszélgetésre - írta meg a hot! Magazin.

Kiszel Tünde durva fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20170622-kiszel-tunde-felismerhetetlen-lett-foto.htmlKiszel Tünde, hazánk egyetlen naptárdívája mindig tud meglepetést okozni, még akkor is, amikor egyáltalán nem számítanánk rá. Ezúttal fotójával sokkolta a rajongóit... TV + Sztárok--Rékasi Károly többször is volt már életveszélyes helyzetben http://www.life.hu/sztarok/20170622-rekasi-karoly-tobbszor-is-volt-veszelyes-elethelyzetben.htmlNem mindennapi életszakaszon van túl Rékasi Károly, de állítása szerint az égiek vigyáznak rá: többször is került már életveszélyes helyzetbe. TV + Sztárok--Hajdú Péter bevallotta, szabadságra vágyikhttp://www.life.hu/sztarok/20170622-szabad-eletvitelre-vagyik-hajdu-peter.htmlHajdú Péter őszintén mesélt a jelenlegi életéről, és arról is, hogy mire vágyik igazán. TV + Sztárok--Zséda bevallotta, szerelemből ment férjhez http://www.life.hu/sztarok/20170622-zseda-egesz-eleteben-a-szerelmet-kereste.htmlA híres énekesnő boldog házasságban él, ám ezúttal azt is elárulta, hogy annak idején mi alapján válogatott a férfiak között. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoHárom évet is kaphat apja összeveréséért Szilágyi István, vagyis Lópici Gáspár fia!http://www.life.hu/sztarok/20170622-harom-evet-is-kaphat-apja-osszevereseert-szilagyi-istvan-fia.htmlTöbb bordája is eltört Szilágy Istvánnak miután a fia összeverte. A színész már megbocsátott, de etől függetlenül súlyos büntetést kaphat a gyermeke: akár 3 évet is. TV + Sztárok--Áramlopással vádolják Kozsót http://www.life.hu/sztarok/20170622-kozsot-aramlopassal-vadoljak.htmlTovább folytatják a nyomozást a zenész ellen, és ha beigazolódik a gyanú, akkor akár hűvösre is kerülhet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.