Budai boltban vásárolgatott Ashton Kutcher a gyerekével

Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Spot -
Ashton Kutcher Mila Kunis
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ashton Kutchert egy budai bevásárlóközpontban fotózták le, ahogy kislányával válogat a müzlik közül. Kutcher és családja szeptemberig biztosan Magyarországon lesznek.

Mila Kunis Budapesten forgat, és - ahogyan előtte Angelina Jolie és Bruce Willis is tette - magával hozta férjét, Ashton Kutchert, valamit két gyermekét is.

Kutcher a Mammut bevásárlóközpontban található Sparban vásárolt gyermeke, valamint asszisztense társaságában - írja a Blikk.

Ashton Kutcher és Mila Kunis Forrás: NORTHFOTO/AKM Images / GSI Media/Knng Spot

Úgy tudjuk, hogy hétvégén a Margit körúton látták sétálgatni a Kutcher-Kunis házaspárt.

Egy kaliforniai nyaralóval lepte meg magát Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/otthon/20170623-egy-kaliforniai-nyaraloval-lepte-meg-magat-mila-kunis-es-ashton-kutcher.htmlFontos témában szólalt fel Ashton Kutcherhttp://www.origo.hu/teve/20170216-a-gyermekek-szexualis-bantalmazasa-ellen-szolalt-fel-ashton-kutcher-egy-szenatusi-meghallgatason.htmlAshton Kutcher csókot dobott John McCainnekhttp://www.unikornis.hu/vilag/20170216-ashton-kutcher-john-mccain-vicces-csok-politika.htmlA ma 39 éves Ashton Kutcher még zabpehely-söprögető is volthttp://www.life.hu/sztarok/20170207-ashton-kutcher-furcsa-munkakat-vallalt-zabpehely-soprogeto-is-volt.htmlVégre megmutatta kisbabáját Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/csalad/20170104-ashton-kutcher-babajarol-kepek-keszultek.htmlA különleges Dimitri Portwood nevet kapta Mila Kunis és Ashton Kutcher kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20161204-dimitri-portwood-kutcher-lett-a-neve-mila-kunis-es-ashton-kutcher-kisfianak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.