Scarlett Johansson szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Scarlett Johansson már lassan azt sem tudja, hogy kivel randizik. Úgy váltogatja a pasikat, mint mások a zoknit.

Scarlett Johansson nemrég még a Saturday Night Live egyik humoristájával randizgatott, és kívülről úgy tűnt, jól érzik magukat egymás társaságában. Colin Jost azonban a jelek szerint megbukott a szőke szépségnél, ezért pillanatok alatt cserére került sor.

Scarlett Johansson az ügyvédjében találta meg a következő pasiját? Forrás: AFP/Benjamin Cremel

Legalábbis a napokban lencsevégre kapott Scarlett már nem a humoristával andalgott kézenfogva, hanem az ügyvédjével, Kevin Yornnal. Úgy tűnik a médiára szakosodott ügyvéd elcsavarta a szépség fejét, és az sem zavarja őket, hogy 20 év korkülönbség van közöttük.

Scarlett éppen vélik, a doktor úr pedig már elvált, és van egy kislánya is. Egy közeli ismerősük szerint nem egyszerű a kapcsolatuk, senki nem gondolta, hogy ez fog kisülni belőle - írta meg a Híradó.hu

Scarlett Johansson másodjára is válik

Scarlett Johansson második házassága is tönkrement. A csinos színésznő mindössze két év után válik férjétől, de a híresztelések szerint a múlt nyár óta nincsenek együtt Romain Dauriac francia újságíróval. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.