Sztárok, akiket a saját családuk vert át

Forrás: AFP -
Meg Ryan Angelina Jolie Madonna Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak számára elképzelhetetlen a családon belüli hazugság és viszálykodás, de bizony sajnos vannak olyan esetek, amikor a végletekig képes elfajulni rokonok között a viszony.

Angelina Jolie

Angelina Jolie egy interjúban elárulta, hogy amilyen jó viszonyt ápolt az édesanyjával, annyira volt borzalmas kapcsolata az apjával. A színésznő elmesélte, hogy gyermekkorában rengeteg időt töltött az anyjával, akivel sok közös programban volt részük.

Szívesen tartottak filmvetítős esteket is, és ezek az emlékek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy Angelina színésznő lett. Ám az apjával mindig is hadilábon álltak egymással. A viszonyuk hullámzó volt egy darabig, de a sztáranyuka bevallotta, hogy John Voight folyamatos félrelépéseit soha nem fogja tudni megbocsátani. Ez akkor lett mindenki számára teljesen egyértelmű, mikor még a nevét is megváltoztatta.

John Voight és Angelina Jolie Forrás: AFP

Madonna

A popkirálynő pillanatok alatt ikonikus jelenséggé vált, az életét siker, pénz és csillogás kíséri. Az énekesnőnek 7 testvére van, összesen nyolcan voltak gyerekek. Közülök azonban akadnak olyanok is, akiknek nagyon rossz irányt vett az életük, és neheztelnek Madonnára, amiért nem segít rajtuk.

Egyik testvére, Christopher, még könyvet is írt az énekesnő 50. születésnapjára, amelyben a sztáranyuka addig ismeretlen arcát szerette volna bemutatni a nyilvánosságnak. Madonna nyilvánvalóan nem örült a könyvnek, de egy másik testvére, Anthony is komoly fejtörést okozott neki: a férfi ugyanis durva alkoholfüggéssel küzd és volt már hajléktalan is. A művésznő azonban nem segít neki, mert neheztel rá az alkoholizmusa miatt. A férfi egyszer azt nyilatkozta, hogyha Madonnán múlna, már rég éhenhalt volna.

Christopher Ciccone, Madonna testvére könyvet írt az énekesnőről Forrás: AFP

Kendra Wilkinson

A 32 éves tévésztár neve akkor vált ismertté, mikor Hugh Heffner villájában találta magát másik két szexi szőkeség társaságában, és szereplt a The Girls Next Door című műsorban. Ezt követően azonban nem csak a médiás sikerek miatt maradt az emberek tudatában, hanem a családi viszályai miatt is.

Kendra ugyanis kijelentette, hogy kizárólag akkor fogja tartani a kapcsolatot a családjával, ha az a karrierje szempontjából hasznot vagy előrelépést jelent. A fiatal lány mélységésen megbántva érzi magát, és állítása szerint nem lehet megbízni a rokonaiban. Elmondása szerint az édesanyja számtalanszor elkotyogta a lány titkait, éppen ezért el sem árulta neki, mikor teherbe esett. A rajongókon keresztül értesült arról, hogy nagymama lett. Kendra fiútestvére is így szerzett tudomást a családalapításról, aki annyira dühös lett a fiatal lányra, hogy kijelentette: "Kendra többé nem a testvérem"

Pati Wilkinson és lánya, Kendra Forrás: AFP

Meg Ryan

Ő az egyik leghíresebb amerikai színésznő, számos sikert tudhat magáénak, mégsem felhőtlen a boldogsága, hiszen az édesanyját soha nem tudta kellőképpen elbűvölni. Susan soha nem volt igazán büszke a lányára, aki emiatt csak egyre eltávolodott az édesanyjától. Végül a dolog annyira elfajult, hogy Susan már meghívót sem kapott Meg és Dennis Quaid esküvőjére.

Ezt követően az édesanya minden lehetőséget megragadott, hogy nyilvánosan minősíthesse az 55 éves színésznő magánéletét, megjegyzéseket tett a Russel Crow-val folytatott kapcsolatára is. Egyszer azt nyilatkozta, hogy a Megről kialakult ártatlan kép rendkívül távol áll attól, amilyen valójában. A való életben nagyon hidegszívű, és mindenkit manipulál.

Meg Ryan anyja azt állítja, hogy nem olyan tündéri lánya, mint amilyennek tűnik Forrás: AFP/Robyn Beck

Jennifer Aniston

A szexi színésznő karrierje akkor indult be igazán, mikor szerepet kapott a Jóbarátok című sorozatban. Úgy tűnik a tehetség családban marad, hiszen az édesanyja, Nancy Dow is színészként kereste a kenyerét. A kapcsolatuk ebből kifolyólag harmonikus és boldog is lehetett volna, de sosem volt az.

Jennifer szerint az anyja mindig nagyon kritikus volt vele, és rendszeresen minősítette a sztár külsejét. Nancy egyszer egy interjúban nagyon elvetette a súlykot, amit a lánya soha nem fog neki megbocsátani. Akkor Nancy nyilvánosan megalázta Jennifert, kitálalta a gyermekkora részleteit, és valótlan dolgokat állított róla. Évekig nem álltak szóba egymással, így a Brad Pittel kötött esküvőjén sem volt jelen.

Nancy még Jennifer Aniston és Brad Pitt esküvőjén sem vett részt Forrás: OK! Magazine

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.