Demcsák Zsuzsa új szerelmével fesztiválozott

Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa fesztivál szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint tudjuk, Demcsák Zsuzsa életébe beköszöntött a boldogság: egy korábbi sportolóval jött össze a műsorvezető, és boldogabb, mint valaha. A Balaton Soundon is együtt buliztak, lencsevégre is kapták a turbékoló szerelmespárt!

Július elején derült ki, hogy Demcsák Zsuzsa új párt talált, akivel csak úgy dúl köztük a szerelem. Egyelőre sokat nem árultak el kapcsolatukról, még a titokzatos férfi neve sem derült ki, de azt már tudjuk, hogy korábban versenyszerűen sportolt, méghozzá vízilabdázott az illető. Zsuzsa és párja minden alkalmat megragadnak, hogy együtt lehessenek, és a fesztiválhangulat sem áll tőlük távol.

Demcsák Zsuzsa ennyire szerelmes Forrás: Instagram/Demcsák Zsuzsa

A Balaton Soundra is együtt látogattak ki, ahol persze lencsevégre is kapták a szerelmespárt. Zsuzsa és a magas, őszülő fiatalember remekül érezték magukat, kicsattannak a boldogságtól.

Régen voltam ennyire boldog, mint most!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.