Hujber Feri életében vége van a balhéknak

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu -
Hujber Ferenc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc márciusi interjúja után, sokan csak pislogtak. Néhányan azt feltételezték, hogy valamilyen befolyásoltság alatt állt, amikor a Mokkában beszélt Jézus haláláról. Később a magánéleti válsága is nyilvánosságra került, ami újabb aggódásra adott okott. Most úgy tűnik Hujber újra remekül van. Írja a Blikk.

A Valami Amerika legújabb részének forgatása még most is tart, és az egyik stábtag szerint ilyen fegyelmezett még sosem volt Hujber. "Nagyon hirtelen természetű, nem volt ritka korábban, hogy összeszólalkozott a többi színésszel vagy stábtaggal, de még olyan esetről is tudok, hogy a rendezőnek beszélt vissza. Most viszont rá sem ismerni"- mondta a lapnak a produkció egyik tagja.

Szabó Győző, Hujber Ferenc és Pindroch Csaba a Valami Amerika 3 forgatásán Fotó: Wlcsek András

Elmondása szerint Hujber időben ért a forgatásokra, mindig megtanulta a szöveget, olyan volt, mint minden rendező (színész) álma.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.