Hajdú Péter idén is egymilliárdos bevételre számíthat

"Fotó: Mudra László/Origo " -
vagyon Hajdú Péter bevétel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Pétert nem kell félteni, ő mindig feltalálja magát az üzleti életben, így idén sem számíthat kevesebb bevételre, mint tavaly: egymilliárd körül lehet az összeg. 

Hajdú Péterért sokan aggódtak, amikor a TV2-vel már nem működött együtt, de a műsorvezető hamar feltalálta magát. Átment az ATV-hez, és azóta folyamatosan indulnak a műsorai: ő egyetlen egyben vesz részt műsorvezetőként, viszont sokat gyárt a produkciós cége. Ennek köszönhető, hogy idén sem kell aggódnia, bőven lesz mit a tejbe aprítani!

Hajdú Péternek idén sem fáj a feje a pénz miatt Fotó: Mudra László/Origo

Tavalyelőtt kevés tévés produkciót gyártottunk, de sok reklámértékesítésünk volt, tavaly azonban felcserélődtek az arányok"

Lokálnak "Remélem, hogy szeptember 1-jén meg tudjuk nyitni az intézményt, amelyben üzlettársam Csisztu Zsuzsa férje, dr. Ketskés Norbert, illetve a helyi háziorvosunk. Terveink szerint 17 orvost foglalkoztatunk majd a centrumban, többek között fül-orr-gégészt, gasztroenterológust és bőrgyógyászt. Nem kell megijedni, én nem fogok operálni"

Még mindig küzd az itallal Mc Hawerhttp://www.life.hu/sztarok/20170725-mc-hawer-eleteben-a-pia-eletveszelyes.htmlMC Hawer, azaz Koczka Géza még mindig küzd démonával, az itallal.TV + Sztárok--Majdnem tömegsírba temetették át Kozák Andrásthttp://www.life.hu/sztarok/20170725-kozak-andras-nem-nyugodhat-bekeben.htmlAz özvegy állítja, hogy hivatalos úton nem keresték meg azzal, hogy lejárt a férje sírhely bérleti ideje. TV + Sztárok--Regina Kova a legtökéletesebb Angelina Jolie hasonmás: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170724-angelina-jolie-tokeletes-masolata-risha-kova.htmlEgy pillanatra nem is értettük Angelina posztját: miért pózol önmaga címlapfotójával? Aztán kiderült, hogy a képen szereplő két arc nem is ugyanaz az ember... TV + SztárokOrigoHosszú Katinka majdnem elsírta magát a versenyszám után - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170724-hosszu-katinka-majdnem-elsirta-magat-a-versenyszam-utan.htmlAz egész ország egy emberként izgul a vizes vb hazai versenyzőinek, köztük természetesen Hosszú Katinkának is, aki nagyon meghatódott a sok bíztatástól. Majdnem elsírta magát, amikor kiszállt a vízből. TV + Sztárok--Szabó Zsófi mellbimbóvédőt kapott ajándékba - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170724-szabo-zsofi-mellbimbovedot-kapott-ajandekba.htmlSzabó Zsófiról nemrég derült ki, hogy első kisbabáját várja, ezért barátnői meg is lepték egy babaváró bulival, amit élő műsorban tartottak. A kismama természetesen ajndákokat is kapott, olyat is, amitől el lehet pirulni. TV + SztárokOrigoCsobot Adél bokszkesztyűvel húzott be Istenes Bencének - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170724-csobot-adel-bokszkesztyuvel-huzott-be-istenes-bencenek.htmlCsobot Adél hatalmasat húzott be Istenes Bencének egy bokszkesztyűvel, azt egyelőre nem tudni, hogy miért! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.