Gáspár Győző Gáspár Virág születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virág tegnap töltötte be a 15. életévét, nemrég pedig friss fotók is napvilágra kerültek az önfeledt bulizás pillanatairól. 

Ahogy azt már megírtuk, tegnap ünnepelte a 15. születésnapját Gáspár Virág. A tinilányt az édesapja egy megható poszttal köszöntötte a közösségi oldalán, amely rengeteg hozzászólást és kedvelést is kapott.

Most pedig fotók is felkerültek a fiatal lány közösségi oldalára, melyeken jól látható, hogy bizony nem aprózták el az ünneplést. Folyt a peszgő, a vodka, volt tűzijáték, és együtt volt a teljes, boldog család.

Győző bizonyára büszke, hiszen Bea egy elismert konyhatündér, Evelin csodaszép és sikeres, Virág pedig szintén szépen halad a tanulmányaival.

Gáspár Evelin nem durván bánik a rajongóival

Nemrég robbant ki a botrány a fiatal lány közösségi oldalán, ugyanis az egyik rajongója nehezményezte, hogy Evelin tudomást sem vett róla és a kislányáról, amikor odaléptek hozzá egy közös fotót kérni. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.