Szakértő bevonásával nyomoznak Rékasi ügyében

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
baleset nyomozás Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rékasi Károly már hamarosan teljesen felépül a szörnyű balesetből, ám az üggyel kapcsolatos nyomozás még mindig nem ért véget. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, 2015 júniusában Rékasi Károlynak tragikus motorbalesetete volt, melynek következtében boka-, medence- és combcsonttörést, valamint komoly fejsérülést is szenvedett.

Nagyon nehezen gyógyult, elképesztően lefogyott, az izmai elsorvadtak, és még az is szóba került, hogy le kell amputálni a színész lábát. Szerencsére végül erre nem került sor, sőt, mostmár újra dolgozni tud, ami nagy szerencse, hiszen a hosszas betegeskedés megviselte a híresség pénztárcáját is.

Rékasi Károly ügye még mindig nem zárult le Fotó: Marton Szilvia/Origo

Ám a sztárapuka ügyében indult eljárás még mindig nem ért véget, és az is kiderült, hogy a balesetért felelős személy sem éppen együttműködő:

"A baleset okozója az egyik alkalommal azt mondja, hogy igen, elismeri a történteket, máskor meg visszavonja a beismerő vallomását. Már ezzel sem foglalkozom (...) Hetente többször járok rehabilitációs gyógytornára, és konditeremben erősítem a huszonegy hónap alatt elsorvadt izmaimat. Nem azért járok edzeni, hogy jobban nézzek ki, azért csinálom, hogy újra teljes erőmmel tudjak dolgozni" - mondta a színész.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Osztálya is megszólalt az ügyben:

"A büntetőeljárás során a tényállás teljes körű tisztázása érdekében szükséges volt több szakértő bevonása a sérülések és a baleset bekövetkezésének vizsgálata céljából, így a nyomozás jelenleg is folyamatban van. Az ügyben egy főt hallgattak ki gyanúsítottként" - tudta meg a Lokál

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.