Ryan Gosling Eva Mendes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik Eva Mendes és Gosling között teljes a harmónia. Pedig tavasszal még nem erről szóltak a hírek. 

Ahogy azt korábban megírtuk, bizonyos hírek szerint Ryan Gosling és Eva Mendes kapcsolata zátonyra futott. Állítólag már hosszú hónapok óta nem élnek együtt, és sokak szerint ennek bőven köze van ahhoz, hogy Mendes nem kísérte el a kedvesét az Oscar-gálára.

A sztáranyuka húzása egyébként többeket is kiakasztott, még nyílt levél is íródott a számára. De egy darabig úgy tűnt, hogy a fél világot kiborító tette nem okozott konfliktust a szerelmesek között. Egészen addig, amíg szárnyra nem keltek a szakítással kapcsolatos hírek.

Egyáltalán nem úgy néznek ki, mint akik haragudnának egymásra, sőt! Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega

Nem tudni, hogy a szétköltözés valóban megtörtént-e, viszont az tuti, hogy a sztárpár és a barátai nemrég Disneylandben jártak, ahol lesifotók is készültek az önfeledten szórakozó hírességekről. A viselkedésük pedig nem haragtartástól árulkodik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.