Sztárban sztár: Janicsák Veca nem fél attól, hogy elcsúnyítják - Videó!

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Sztárban sztár csúnya Janicsák Veca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Janicsák Veca alig várja, hogy kiderüljön, mire képes! Hamarosan a Sztárban sztár színpadán ő is bizonyíthat. A szép énekesnő egyáltalán nem fél attól, hogy esetleg elcsúnyítják sőt, már nagyon szeretné kipróbálni!

A Life.hu riportere Janicsák Vecát is kifaggatta a közelgő Sztárban sztárról: az énekesnő nagyon várja már, hogy elkezdődjön a műsor. Veca nemrég még a Nagy Duett színpadán bizonyított, ott partnerével az első helyet sikerült megszereznie, ez azonban egy merőben új feladat lesz. Az énekesnő azonban nem fél, és attól sem tart, hogy estleg csúnya férfiként kell a színpadra lépnie sőt, már várja, hogy mások bőrébe bújjon!

Drónfelvétel Vajna Tímea fenekérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-dronfelvetel-vajna-timea-testerol.htmlIlyen felvételeket még tényleg nem láttunk Vajna Tímeáról. TV + SztárokOrigoTitokban férjhez ment Bordán Lili, Amerikában élő magyar színésznő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-titokban-ferjhez-ment-bordan-lili.htmlMindenkit meglepett az Amerikában élő Bordán Lili egyik Instagram-posztjával: bejelentette, hogy titokban férjhez ment! TV + Sztárok--Világsztárok, akik széttrollkodták a hétköznapi emberek képeit - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170825-vilagsztarok-akik-szettrollkodtak-a-hetkoznapi-emberek-kepeit.htmlTökéletes képet nehéz készíteni, de ezek az a hétköznapi emberek megpróbálták. Arra azonban nem számítottak, hogy épp egy világsztár fogja széttrollkodni a képüket, emi így lett igazán zseniális! TV + SztárokOrigoMagánéleti válságáról vallott Gór Nagy Máriahttp://www.life.hu/sztarok/20170825-gor-nagy-maria-maganeleti-valsagarol-vallott.htmlMa már nem látszik rajta, de volt egy sötét időszak Gór Nagy Mária életében. Válása után mélypontra került. Azt sem bánta volna, ha meghal. TV + Sztárok--Megmutatta barátnőjét Rácz Gergő - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170825-megmutatta-baratnojet-racz-gergo.htmlBoldog párkapcsolatban él Rácz Gergő, de barátnőjét eddig még soha nem láthattuk. Most végre megmutatta! TV + SztárokOrigoZalatnay Cini először láthatja unokáithttp://www.life.hu/sztarok/20170825-zalatnay-cini-eloszor-lathatja-unokait-londonban.htmlA 69 éves Zalatnay Saroltának ma is rengeteg fellépése van. Akad olyan hétvége, amikor egy nap alatt négy koncertet is ad, ezért pedig nagyon hálás az énekesnő. Azonban pont emiatt ezen a nyáron még nem láthatta Londonban élő lányát, Nikit és unokáit. De miről is van szó pontosan? Eláruljuk!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.