Végre kiderült, ki Orosz Barbi szerelme

Forrás: Instagram -
műsorvezető szerelem Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje tudjuk, hogy Orosz Barbi szívét elrabolta egy titokzatos férfi, de most az is kiderült, hogy ki a szerencsés. 

Orosz Barbi nemrég még arról mesélt, hogy minden idejét a munkája tölti ki, így nincs ideje egy párkacsolatra. Sem a főzőcskézés, sem a házitündérkedés nem fér most bele a hétköznapjaiba, ám ennek ellenére nem sokkal ezután bejelentette: szerelmes.

Sokáig nem tudtuk, hogy ki áll a friss románc hátterében, ugyanis a Tűsarok sztárja kizárólag sejtelmes és titokzatos fotókat osztott meg róla a közösségi oldalán. Például egy közös római utazás pillanatai is felkerültek a 37 éves sztár Instájára.

Orosz Barbi csak úgy sugárzik a boldogságtól Forrás: Instagram

Ám nemrég egy budapesti kávézóban mutatkoztak együtt, boldogan turbékoltak, forró csókokat váltottak. Ezt követően Barbi bevallotta, hogy pontosan kiről van szó:

"Valóban jól látták, a szerelmemmel ültem, akivel újra együtt vagyunk. Ferivel tavaly decemberben szakítottunk, majd néhány hónap kihagyás után újra egymásra találtunk. Eddig nem gondoltam, hogy lehet és meg is éri újrakezdeni, de mindketten sokat változtunk a külön töltött hetek alatt. Nagyon sok mindenben hasonlítunk, és rájöttünk, hogy képtelenek vagyunk egymás nélkül élni, ezért néhány hónapja ismét együtt vagyunk" - írta meg a Blikk.

Ekkor vesztette el a szüzességet Orosz Barbi

A 38 éves sztárt már tini korában is körberajongták a fiúk, de őt ez abszolút hidegen hagyta. A kortársai szinte egytől egyig a szerelem, a csókolózás és a szex témájával foglalatoskodtak, de Barbit ez idő alatt csak a színház mozgatta. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.