Selena Gomez oldalán jelentek meg Justin Bieber pucér fotói

Selena Gomez fotó Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valaki nagyon humoros hangulatban volt, mikor feltörte Selena Gomez Instagram oldalát. De vajon mit szóltak ehhez az érintettek? 

Szemfüles hackerek törték fel a fiatal énekesnő közösségi oldalát, majd úgy széttrollkodták az Instagramját, hogy jobban már nem is lehetett volna. Nem mással, mint Justin Bieber meztelen fotóival örvendeztették meg Selena követőit.

Persze a képeken kitakarták Justin nemi szervét egy szívecskés szimbólummal, de az szinte biztos, hogy a fotón Bieber nem viselt alsóneműt, ugyanis az alhasánál tökéletesen látszik az alsónadrág helye.

A hackerek valószínűleg jól szórakoztak ezen, míg az egykori szerelmesek bizonyára nem örültek ennek annyira. Bieber ugyanis nagyon nehezen tette túl magát az énekesnővel való szakításán, sőt, ki nem állhatja a rappert, aki azóta elrabolta a fiatal szépség szívét.

Durva! Justin Bieber lefejelte az egyik rajongóját

Nem ez az első eset, hogy Justin Bieber agresszívan lépett fel a kedvelőivel. 2016 novemberében például egy kocsiból kinyúlva ütötte meg az egyik rajongóját. Az áldozat az eset után a barátaihoz sietett, akik teljesen ledöbbentek a látványtól, ugyanis a fiú szájából ömlött a vér. Az esetről akkor videó is készült. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.