Novák Heni, a Jóban Rosszban egykori sztárja szívesen visszatérne Magyarországra

Forrás: Mokka -
Magyarország Amerika Novák Heni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hét éve hagyta ott a Jóban Rosszbant Novák Heni, és Amerikába költözött. Megtalálta szerelmét és hivatását is a tengerentúlon, de nem zárja ki, hogy visszatér Magyarországra.

A Jóban Rosszban színésznőjeként ismerte meg a világ Novák Henit, aki 7 év után otthagyta a sorozatot és még az országból is elköltözött. Amerikában próbált szerencsét, és a nehézségek után végre megtalálta hivatását is. Volt gyerekfelügyelő, taxisofőr, de most luxusingatlanok eladásával foglalkozik.

Novák Heni megtalálna hivatását, de hiányoznak neki az itthoniak Forrás: Mokka


„Az elején számomra nagyon nehéz volt, ez az első 4-5 év" – mondta Heni, aki persze a színészetet sem adta fel, de ahhoz, hogy meg tudjon élni, muszáj volt bármit elvállalni. Az ingatlanozásban megtalálta a számítását, a párjával együtt csinál. Azt viszont még nem tudja Heni, hogy végleg kint szeretne-e maradni.

A család hiányzik a leginkább, és a legjobb barátaim is még mindig itthon vannak"

lefagyasztatná petesejtjeit

Nem tudja elfelejteni egykori párját Noszály Sándor

Régóta nem volt már komoly kapcsolata az egykori Nagy Ő-nek. Még mindig egykori szerelme után vágyakozik... Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.