Vádemelést javasoltak az Irigy Hónaljmirigyes Kabai László ellen ittas vezetés miatt

Forrás: Red Lemon -
Irigy Hónaljmirigy Kabai László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájhat a feje az Irigy Hónaljmirigy tagjának, ugyanis ittas vezetés miatt elvették a jogosítványát. Kabai László ellen vádemelést javasoltak.

Fellépése után tartott hazafelé Kabai László, de a Margit hídon megállították a rendőrök. A szondáztatás után kiderült, hogy van alkohol a zenész szervezetében, ezért a rendőrök rögtön elvették a jogosítványát. Kabai egy pillanatig sem tagadta, hogy hibázott, de saját bevallása szerint mindössze két korsó sört ivott jóval azelőtt, hogy útnak indult volna.

Kabai László ellen vádemelést javasolnak Forrás: Red Lemon

Ez a két sör azonban súlyos következményekkel járhat, ugyanis a Blikk szerint vádemelést javasolnak a zenész ellen. Már így is nehezebb az élete jogosítvány nélkül, hiszen a fellépésekre így csak nagy szervezkedés árán tud eljutni, de a vádemelés híre biztosan nem könnyíti meg Kabai László napjait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.