Eljegyezte Tücsit szerelme, Sofron István - Fotó

Tücsi eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem is lehetne boldogabb a Sláger Tv angyala, Tücsi: párja eljegyezte.

A napokoban röppent fel a hír, hogy a fiatal lány mindent hátra hagyva követi szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron István Amerikába, akit oda szerződtetett egy neves hokicsapat. A páros immáron friss jegyesekként kezdhet új életet a tengerentúlon, ugyanis Tücsi boldogan tudatta követőivel, hogy megkérték a kezét. Szerelmük zálogául pedig egy csodaszép gyűrű is csillog az ujján.

A legcsodálatosabb ember, az én Szerelmem és most most már a VŐLEGÉNYEM... ... I SAID YEEEEES!

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

"Horvátországban szerettem volna megkérni Tücsi kezét, akkor volt ugyanis az egyéves évfordulónk, ám nem készült el addigra a gyűrű, így e hét csütörtökre csúsztattam a nagy alkalmat. Lefoglaltam egy hőlégballont, hogy a levegőben jegyezzem el a kedvesemet, de a rossz idő miatt lefújták a felszállást, így potyára utaztunk le Hévízre. Ekkor még az járt a fejemben, hogy inkább elhalasztom az eljegyzést, de végül mégis úgy döntöttem, felesleges a tökéletes alkalomra várni, így a budai várra esett a választásom" - mesélte az ifjú vőlegény a Borsnak.

Tücsi tangás feneket és szexi pasit villantott - Fotó!

Tücsi nem tétlenkedik, ha a szelfizésről van szó. Közösségi oldalát naponta árasztja el dögösebbnél dögösebb képekkel, a férfi követői örömére többnyire lenge öltözetben. Ezúttal nem csak feneket, de pasit is villantott...
Bochkor Gábor és Sváby András részegen lövöldözötthttp://www.life.hu/sztarok/20170909-bochkor-es-svay-reszegen-lovoldozott.htmlBochkor Gábor és Sváby András túlzásba vitte a nosztalgiázást: durva titok derült ki a közös múltjukból. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Rúzsa Magdi http://www.life.hu/sztarok/20170908-ruzsa-magdi-ferjhez-ment.htmlNagy nap volt a mai Rúzsa Magdi számára: a híres énekesnő ugyanis polgári szertartás keretein belül kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--Különleges filmszerepéről vallott Szalay Bence: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170908-oszinten-vallott-az-uj-filmszereperol-szalay-bence.htmlSzalay Bence őszintén mesélt arról, hogy milyen volt eljátszani a Viszkis rablót abban a mozifilmben, ami hamarosan a filmvászonra kerül. TV + Sztárok--Melegnek hitte férjét Peller Annahttp://www.life.hu/sztarok/20170908-mielott-megismerte-ferjet-azt-gondolta-rola-meleg.htmlPeller Anna és férje Lukács Miklós már 9 éve házasok. Magánéletükkel kapcsolatban mégis van még olyan, amivel meg tudják lepni az olvasókat. Peller Anna viccesen mesél róla volt idő, amikor azt hitte Miki a férfiakhoz vonzódik. TV + Sztárok--Czeizel Endre fia szerint a hagyaték körüli viszály méltatlan apja nevéhezhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-czeizel-endre-fia-a-hagyatek-koruli-viszalyrol-nyilatkozott.htmlA genetikus halála óta zajlik a viszálya családban az öröklés körül, ami Czeizel Endre fia szerint méltatlan apja nevéhez. Reméli, hamarosan lezárul ez a gyalázatos időszak, és végre ő is találkozhat újra féltestvéreivel. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huMegváltoztatta a szerelem Szíj Melindát, az egykori Megasztárosthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-megvaltoztatta-a-szerelem-szij-melindat.htmlA Megasztárban zárkózott énekesnőként ismerhettük meg Szíj Melindát, ám ez már a múlté. A szerelem teljesen megváltoztatta az énekesnőt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.