L.L. Junior visszaköltözött menyasszonyához

Forrás: Facebook/Mokka -
menyasszony szerelem L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
L.L. Junior szerelmi életét nem egyszerű nyomon követi: nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a rapper visszaköltözött gyermekei anyjához, a legfrissebb információk szerint azonban a rapper ismét a menyasszonyával lakik. 

L.L. Junior otthagyta gyermekei anyját, Csillát és egy másik nőbe szeretett bele. Körtvélyessy Zsolt lánya rabolta el a rapper szívét, akivel olyan erős érzelmeket tápláltak egymás iránt, hogy hamar sorkerült a lánykérésre is. Erős kötelék alakult ki köztük, ezért is volt meglepő, amikor kiderült, hogy Junior visszaköltözött gyermekei anyjához.

L.L. Junior szerelmi élete rendeződött Forrás: Facebook/Mokka

A rapper nem is akart nyilatkozni arról, mi történt közte és szerelme között, de most kiderült. A pár ugyanis újra kibékült! Junior hálás gyermekei anyjának is, amiért befogadta őt az átmeneti időszakban.

megengedte, hogy odaköltözzem hozzájuk.

Lagzi Lajcsi felhagy a haknizással és asztalosnak állhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-lagzi-lajcsi-asztalosnak-all.htmlLagzi Lajcsi úgy döntött, a sok hercehurca után gyökeresen megváltoztatja életét: leteszi a trombitát és kitanulja az asztalosmesterséget! TV + SztárokOrigoBadár Sándor előadásait felveszik és feltöltik az internetre: ezzel meglopják a sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-badar-sandor-eloadasait-felveszik-es-feltoltik-az-internetre.htmlNem könnyű a humoristák élete, hiszen újra és újra megnevettetni az embereket sokkal nehezebb, mint könnyeket csalni a szemükbe. Az emberek azonban még inkább megnehezítik a stand up comedysek dolgát: felveszik az előadásokat, közzéteszik, így a következő állomáson már mindenki ismeri a poént. TV + SztárokOrigoVV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-vv-tivy-kilallt-az-x-faktorbol-elkuldott-nagy-szimonetta-mellett.htmlAhogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. TV + SztárokOrigoLetámadta egy rajongója Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-letamadta-egy-rajongoja-janicsak-vecat-megcsokolta.htmlSajátosan lepte meg Janicsák Vecát az egyik rajongója. Az énekesnő azóta óvatosabb. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoPippa Middleton levágatta a haját - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-pippa-middleton-levagatta-a-hajat.htmlPippa Middleton egy ideje nem hallatott már magáról, amióta hazatért férjével a nászútról alig olvashattunk róla. Ezúttal azonban új külsővel mutatkozott...TV + Sztárok--1 millióért motivál Berkihttp://www.life.hu/sztarok/20170913-berkinel-egy-milliot-fizetsz-motivalasert.htmlHihetetlen, hogy mit ki nem talál még Berki Krisztián. A tévésztár tudását, amit egy OKJ-s tanfolyamon szerzett, most 1 millió forintért adja tovább. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.