15 év után újra fellép a Bestiák együttes

Forrás: coversclub.hu -
Bestiák együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somorjai Ilona, az egykori Miss Bee úgy dönött, hogy újra életre hívja a Bestiák együttest.

A másik két alapító tag, Moór Bernadett, azaz Bedhy és Papp Henriette, azaz Honey nem akartak újra szerepelni, ezért Bee új tagok után nézett - írja a Bors.

"Hosszú folyamat vége ez a felállás. Bedhy teljes mértékben elzárkózott a Bestiáktól, mert a negyvenes évei közepén járó énekesnő nem érezné komfortosan magát sem a retro daloktól, sem a hakniktól és az azzal járó sok pörgéstől. Elment a jazz irányába zeneileg, és szívesen tölti az idejét a családjával. Honey, aki anno Kozso élettársa volt, az utóbbi időben szinte teljesen hátat fordított az éneklésnek, a szépségiparban találta meg a hivatását. Boldog, nem hiányzik neki a showbiznisz" - nyilatkozta a lapnak Somorjai Ilona.

A Bestiák régen Forrás: coversclub.hu

A Bestiák azonban nem csak új tagokkal, hanem kicsit más néven is szerepel majd:

"Nemcsak az a különbség az egykori és a mostani formáció között, hogy más tagokkal lépek fel, hanem az is, hogy a BESTIÁK retró őrület fantázianév nem véletlen – a bestiális slágerek mellett más – nemzetközi és magyar – dalokat is felvettem a palettára – elsősorban olyanokat, amiket egykori saját előadóik ma már nem tudnának élőben előadni... Az éneklés miatt azonban nem dobom félre teljesen a ceremóniamesteri pályámat sem, párhuzamosan viszem a kettőt – csak jövőre kevesebb esküvőt vállalunk" - mondta Bee.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.