Heidi Klum szakított a 13 évvel fiatalabb pasijával

Forrás: Getty Images/Dave M. Benett/Amfar14 -
Vito Schnabel Heidi Klum szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már egy ideje rebesgetik, hogy valami nincs rendben a szerelmesek között.

Már korábban is felmerült, hogy Heidi Klum és Vito Schnabel között nincs minden rendben, de a páros akkor még mindent tagadott. A 44 éves szupermodell azonban most elárulta, hogy külön váltak az útjaik.

Heidi Klum és Vito Schnabel egy korábbi, közös képen Forrás: Getty Images/Dave M. Benett/Amfar14

Mint kiderült, korábban már szünetet tartottak, mert sok olyan problémájuk volt, amit nem tudtak megbeszélni egymással, de akkor még nem voltak benne biztosak, hogy külön vagy együtt szeretnék-e folytatni az útjukat.

A többgyermekes édesanya azonban mostmár elismerte: a szakítás hivatalos és végleges. Három évig alkottak egy párt, miután a szőke sztár házassága véget ért Seallel. Sokan azonban nem jósoltak nekik hosszú időt a köztük húzódó 13 év korkülönbség miatt - írta meg a People.

Nem csodálkoznánk, ha a szakításban nagy szerepet játszott volna az a nő, akivel Schnabel egy kocsi hátsóülésén csókolózott még a nyáron.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.