Eljegyezték Vámos Erikát: most tudatta a Facebook-oldalán

Vámos Erika eljegyzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vámos Erika kapcsolatának kezdete fiatalabb szerelmével viharosra sikerült, de úgy tűnik mostanra lenyugodtak a hullámok: eljegyezték egymást.

Nagy boldogságáról tudatta ismerőseit és rajongóit Vámos Erika: eljegyezték. A TV2 csinos műsorvezetője viharos hónapokat tudhat háta mögött, ugyanis fiatalabb szerelmével, Mátéval már egy szakításon is túl vannak. Anna idején erről is beszámolt Vámos Erika, odáig fajult ugyanis a helyzetük, hogy még a Facebook-oldaláról is letiltotta szerelmét a műsorvezető.

Vámos Erika újra boldog Forrás: Vámos Erika / Facebook

Ennek azonban szerencsére vége, és a szerelmesek újra egymásra találtak. Júliusban már lángoló érzelmeikről számoltak be ismét, most pedig arról tudatták ismerőseiket, hogy kapcsolatuk egy újabb szintre lépett: Vámos Erika a Facebook-oldalán jelentette be, hogy eljegyezte a párja!

Vámos Erika újra összejött szerelmével!

Vámos Erika és párja a nyilvánosság előtt szakítottak, viharosan ért véget a kapcsolatuk. A műsorvezető még otthonából is elköltözött volt szerelme miatt, akivel most újra összejöttek. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Te hallottál már Natalie Zettelről?Ő az újabb Kardashian rokon: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-dobbenetesen-szep-lany-az-eddig-titkolt-natalie-zettel.htmlMár eleve hihetetlen volt, hogy a Kardashian-Jenner család minden női tagja észbontóan szexi, erre itt egy újabb rokon, aki döbbenetesen szép. Mi folyik ezeknek a nőknek az ereiben? TV + SztárokOrigoStohl András legkisebb lányát, Franciskát is elvitte a Sztárban sztár stúdiójábahttp://www.life.hu/sztarok/20171010-stohl-andras-legkisebb-lanyat-is-elvitte-a-sztarban-sztar-studiojaba.htmlStohl András szerette volna megmutatni élete egy nagyon fontos szereplőjének a Sztárban sztárt, így magával is vitte az esti élő show-ra, pedig eddig féltve óvta a nyilvánosságtól. TV + SztárokOrigoIstenes Bence medúzát fogott a Survivor forgatásán: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-istenes-bence-megfogott-egy-meduzat.htmlDöbbenetes dolgot tett Istenes Bence. Szerencse, hogy nem lett semmi baja. TV + Sztárok--Katalin hercegné titokban találkozgat Diana nővérével, Lady Sarah-valhttp://www.life.hu/sztarok/20171010-katalin-hercegne-titokban-talalkozgat-diana-novereve.htmlKatalin hercegné már nem ismerhette Dianát, ezért a hozzá egyik legközelebb álló személlyel tart fent titkos kapcsolatot, méghozzá a nővérével! Gyakran találkoznak Lady Sarah-val. TV + Sztárok--Vicces baki történt a Fókusz című műsorban: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-vicceset-bakiztak-a-fokusz-cimu-musorban.htmlHumoros baki történt a Fókuszban, amit még a műsorvezető sem tudott szó nélkül hagyni. TV + Sztárok--Bankautomatával pózolt Kelemen Anna: fotó http://www.life.hu/sztarok/20171010-kelemen-anna-bankautomatat-szeretne-otthonra.htmlKelemen Anna legújabb fotója többeket is meglepett, a szexi szőkeség ugyanis egy bankautomatával pózolt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.