A Konyhafőnök VIP már az első adásban kikészítette a sztárokat

Dobó Ágnes Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki nem volt felkészülve arra a nehezítésre, amivel a Konyhafőnök VIP-ben kellett szembenézniük a sztároknak. 

Október 16-án, azaz ma startol a Konyhafőnök VIP második szériája, amelyben ismét közkedvelt hírességek mérik össze a tudásukat. Az első évad végső nyertese Bea asszony lett, arról azonban egyelőre fogalmunk sincs, hogy a mostani versenyzők közül vajon ki az, aki igazán ért a konyhai varázslatokhoz.

Ráadásul a műsor tele van nehezítésekkel, ami már az első adásban is meglátszik. Mindenki arra számít, hogy a kedvenc ételével kápráztathatja el a zsűrit, ám mint kiderült, előtte még egy kis szerencsére van szükség.

Szabó Simon és Dobó Ági a Konyhafőnök VIP új évadában Forrás: RTL Klub

Ugyanis mindenkinek két búra közül kell választania: az egyikben a kedvenc fogás alapanyagai találhatóak, a másikban pedig abált sertésláb lapul. Amelyiket választják, azzal kell dolgozniuk. A celebek pedig sorra kiakadtak a szabályok változása miatt:

"Egy pillanatra sokkot kaptam, soha életemben nem találkoztam ilyen alapanyaggal" - mondta ÉNB Roland

"Én mindjárt sírok, fúj, nagyon csúnya! Kétségbeestem, hogy most mindent át kell logisztikázni, egyáltalán hogy állok ennek neki?! Megijedtem tőle" - írta meg Dobó Ági szavait a Bors.

Konyhafőnök VIP: megvan a kezdő hatos

A verseny első hetében többek között Dobó Ágnes, Lakatos Márk, Nyári Alíz, Nébald Olivér (Éjjel-Nappal Budapest), Szabó Sipos Barnabás valamint Vágó Piros konyhai összecsapásának lehetnek szemtanúi a nézők. Olvass tovább itt...

Kvíz - Mennyit tudsz Ördög Nóráról?http://www.life.hu/sztarok/20170723-mennyit-tudsz-ordog-norarol.htmlMennyire ismered Ördög Nórát? Tudod, hogy mikor igazolt a TV2-höz? És minden műsorára emlékszel még? Kvízünkben letesztelheted a tudásodat! TV + Sztárok--Stohl András szerint Kollányi Zsuzsi Sztárban sztáros feladata kiszúrás volthttp://www.life.hu/sztarok/20171016-stohl-andras-szerint-kollanyi-zsuzsi-feladata-kiszuras-volt.htmlKollányi Zsuzsi esett ki a Sztárban sztárból, de nagyon nehéz feladatot kapott. Sub Bass Monster egyik dalát kellett elrappelnie, ami az élő show-ban nem sikerült úgy, ahogy a próbán. A zsűri egyöntetű véleménye szerint nem volt egyszerű Zsuzsinak, Stohl András pedig ennél sokkal keményebben fogalmazott. TV + SztárokOrigoFacundo Arana szoptatós fotót villantott a feleségéről: fedetlen keblekkel pózolt a sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20171016-facundo-arana-felesege-meztelen-melleket-villantott.htmlA szőke szívtipró olyan fotót tett közzé az oldalán, amitől mindenkinek leesett az álla. Nem is csoda... TV + SztárokOrigoHa kell, gázpisztollyal védekezik Oszter Sándor http://www.life.hu/sztarok/20171016-gazpisztolyt-vett-onmaga-vedelmere-oszter-sandor.htmlDiósjenő lakossága továbbra sem tudja elfogadni Oszter Sándor tetteit, sőt, egyre inkább durvul a helyzet. TV + SztárokOrigoÁlomutazó: Radics Gigi és Varga Viktor már közösen álmodnakhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-alomutazo-radics-gigi-es-varga-viktor-mar-kozosen-almodnak.htmlLeforgatták az Álomutazó klipjét Radics Gigi és Varga Viktor főszereplésével, akik ennek apropójából először közösen ágyba is bújhattak. A Life.hu-nak elmesélték, hogy mi a legmerészebb álmuk, és azt is megtudhatjuk, hogy pontosan mi lesz a feladatuk az Álomutazó produkcióban.TV + Sztárok--Woody Allen is nyilatkozott Harvey Weinstein ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20171015-woody-allen-is-nyilatkozott-harvey-weinstein-ugyeben.htmlWoody Allen amerikai filmrendező, aki számos filmje készítésekor együtt dolgozott a filmmogullal, a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltatónak adott interjújában elmondta, hogy hallott a Weinsteinnel kapcsolatos pletykákat, de nem olyan horrortörténeteket, amelyekkel számos nő az elmúlt napokban előállt. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.