Nyáry Krisztiánt is molesztálták: az író Facebook-oldalán osztotta meg történetét

molesztálás metoo Nyáry Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai filmproducer molesztálási ügye itthon is nagy port kavart: Sárosdi Lilla színésznő ennek hazására állt elő történetével, őt pedig mások is követték. Ezúttal Nyáry Krisztián író osztotta meg Facebook-oldalán, őt hogyan molesztálták fiatalon.

A Harvey Weinstein-botrány sokaknak adott erőt, hogy saját molesztálásukról beszéljenek. Sárosdi Lilla színésznő is megosztotta történetét arról, hogyan zaklatta őt egy nagyrabecsült rendező, most pedig egy ismert magyar író tette közzé saját szörnyű emlékét. Nyáry Krisztián azzal kezdi a sorait, hogy nem kell színésznőnek, de még nőnek sem lenni ahhoz, hogy zaklassanak valakit: bárki válhat áldozattá.

Nyáry Krisztián írót is molesztálták Fotó: Szabó Gábor - Origo

megúsztam a dolgot, nem lett semmilyen lelki zavarom,

Facebook-oldalán

Baukó Éva beszólt Pumped Gabo exének, Sebestyén Áginakhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-bauko-eva-beszolt-pumped-gabo-exenek-sebetyen-aginak.htmlPár napja írtunk róla először, hogy Pumped Gabo exe, Ági újra szerelmes, új pasija pedig nem más, mint VV Lóri. Úgy tűnik, Baukó Évának ez nem annyira tetszik. TV + SztárokOrigoNevet követelnek a magyar színésznőtől, Sárosdi Lillától, aki molesztálásról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171017-sarosdi-lillatol-kovetelik-mondja-el-ki-molesztalta.htmlSárosdi Lilla magyar színésznő Harvey Weinstein amerikai producer molesztálási ügyéből erőt merítve állt elő saját történetével: elmondta, hogyan zsarolta őt szexuálisan egy nagy magyar rendező. Most nevet követelnek tőle, mert sokakra illik a leírása. TV + Sztárok--Szakított a Vámpírnaplók két sztárja: Paul Wesley és Phoebe Tonkinhttp://www.life.hu/sztarok/20171017-szakitott-a-vampirnaplok-ket-sztarja-paul-wesley-es-phoebe-tonkin.htmlA Vámpírnaplók szexi színésze, Paul Wesley újra szingli. A sztár négy és fél éven át volt együtt kolléganőjével, Phoebe Tonkinnal, de már nincsenek együtt. TV + Sztárok--Egy Oscar-díjas színész is belekeveredett Harvey Weinstein molesztálási botrányábahttp://www.life.hu/sztarok/20171017-egy-oscar-dijas-szinesz-is-belekeveredett-harvey-weinstein-botranyaba.htmlHarvey Weinstein ellen egyre több nő vall, de nem ő az egyetlen, akit molesztálással vádolnak. Most egy Oscar-díjas színész keveredett a botrányba, Állítólag ő is erőszakoskodott valakivel. TV + Sztárok--Visszaélnek Klapka György nevével: így nyitottak zálogházathttp://www.life.hu/sztarok/20171017-visszaelnek-klapka-gyorgy-nevevel.htmlKlapka György neve egybeolvadt a zálogházzal, ezt az előnyt szeretnék kihasznélni ismeretlenek. Állítólag Klapka nevével fémjelzett üzletet nyitottak, szórólapjukon pedig ott is volt az Aranyember fényképe. TV + Sztárok--Komár László hagyatéki ügye öt év után rendeződhethttp://www.life.hu/sztarok/20171017-ot-ev-utan-rendezodhet-komar-laszlo-hagyateki-ugye.htmlKomár László pontosan öt évvel ezelőtt távozott az élők sorából, de örökségének szétosztását még nem sikerült befejezni. Most végre pont kerülhet az ügy végére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.