Állítják: Brad Pitt Ella Purnell, színésznővel kavar

Brad Pitt Ella Purnell Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Döbbenetes hír kering az interneten, mely szerint Brad Pitt egy 21 éves színésznővel, Ella Purnellel szűrte össze a levet. 

Mióta a sztárpár szakított, Brad Pittet már mindenkivel összehozták, akivel csak lehetett: hónapokig azon rugózott a sajtó, hogy Kate Hudson lett a sármőr új kedvese, sőt mi több, a színésznő már terhes is tőle. Ezt követően összehozták Sienna Millerrel is, akivel állítólag szintén nyilvánosan romantikázott a sztár.

Aztán nemrég az a hír járta, hogy Angelina és Brad újragondolták a kapcsolatukat, és belátták, hogy egymás nélkül nem megy. Éppen ezért párterápiára járnak, hogy helyrehozzák, ami egykor elromlott köztük.

Most azonban ismét azt rebesgetik, hogy Brad Pitt összejött egy színésznővel. Sőt, ezúttal egy 32 évvel fiatalabb kolléganőjével, a 21 éves Ella Purnell-lel. A dolog pikantériája, hogy ez a lány játszotta a Maleficent című filmben Angelina Jolie fiatalabb énjét.

Éppen ezért nem csoda, hogy a sztáranyuka felkapta a vizet a hír hallatán. Ella ugyanis mindössze 5 évvel idősebb az örökbe fogadott fiuknál, Maddoxnál - írta meg az InTouchWeekly.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.