takarítás Kulcsár Edina házimunka dédnagymama mosás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kulcsár Edina nemrég megosztott egy fotót a közösségi oldalán, ám amit a rajongóktól kapott ezért, azt bizonyára nem vágta zsebre. 

Nemrég azért gyűltek szép számban Edina közösségi oldalán a kommentek, mert a fiatal modell szavazást indított a szépségével kapcsolatban. Feltöltött egy sminkelt és egy smink nélküli fotót, és megkérdezte a követőit, hogy melyik fotón szebb? Természetesen többnyire elismerő válaszokat kapott, bár volt olyan hozzászóló is, aki szerint a sztár csal.

Most pedig ismét kommentcunami van Edina oldalán, amit szintén egy fotó váltott ki. Az ominózus képen egy zacskó szennyes ruhát és néhány szál virágot láthatunk, az alábbi poszttal:

"Egy adag mosatlan és egy pár szál virág a Mamámnak, amiért a mai napig gondomat viseli!"

A hír több rajongót is kiakasztott, akik nem is volt szégyellősek elárulni, hogy mit gondolnak erről:

"Jézusom. Azzal nincs baj, hogy kiírtad de, hogy felnőtt meglett nő létedre azt mondod "nincs időd magadra mosni" szerintem nagyon durva! Én felnőtt FÉRFI vagyok mégis magamra mosok (dolgozom is nyilván)! Én van, hogy inkább picit tovább maradok fent de soha nem hagynám, hogy anyukám vagy mamám mosson rám akármennyire szívesen tennék önálló vagyok!" - írja egy férfi, akinek a kommentjét 250 ember kedvelte.

"Szerintem tovább tartott ezt a képet elkészíteni és feltölteni facebookra, mint bedobni azt a szatyor ruhát a mosógépbe. Nincs ezzel semmi probléma, de a "nincsidőm" helyett én a "nincskedvem" hashtaget használnám inkább" - írja egy másik követő.

"Ilyen egy nő, aki másfél éve még azt postolta, hogy neki nincs szüksége férfi segítségre, mert ő maga is mindent meg tud csinálni. Nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.