Kamerák előtt mutatta meg babáját ÉNB Barbi - Videó

baba Éjjel-nappal Budapest ÉNB Barbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest című sorozatának szereplője, Csákány Mónika végre megmutatta pici babáját. Állítása szerint a kislány tiszta apja.

Csákány Mónikának, azaz ÉNB Barbinak két hónapja született meg a kislánya, Lilien, akit most végre a tévénézőknek is megmutatott. A Fókusz című műsorban elárulta, a kicsi egy igazi tündér, nagyon nyugodt és az édesapjára hasonlít.

A színésznő egyébként fantasztikusan néz ki, szülés után nem sokkal már vissza is nyerte régi alakját.

Újabb baba érkezik Doszpot Péter családjábahttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hamarosan-ujabb-baba-erkezik-doszpot-peter-csaladjaba.htmlÚjabb gyerekkel bővül Doszpot Péter családja, ezúttal unokája lesz az egykori rendőrtisztnek. TV + SztárokMTI/Soós LajosBeszólt kritizálóiknak Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20171116-beszolt-kritizaloiknak-gaspar-bea-az-instagramon.htmlBesokallt az őket kritizálóktól Gáspár Bea, és az Instagramon üzent nekik. TV + SztárokOrigoMarót Viki a hit erejével dolgozta fel Flipper Öcsi halálát http://www.life.hu/sztarok/20171116-igy-dolgozta-fel-flipper-ocsi-halalat-marot-viki.htmlMarót Viki a gondolat és a hit teremtő erejéről mesélt a FEM3 Caféban. Elárulta, hogy a benne élő hit segített feldolgozni Flipper Öcsi elvesztését is. TV + SztárokOrigoEgy éven belül eldőlhet: ennyi időt ad Istenes Bence maguknakhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-egy-even-belul-eldolhet-ennyi-idot-ad-istenes-bence-maguknak.htmlNehéz időszakon van túl Istenes Bence és Csobot Adél: az elmúlt hónapokban távkapcsolatban éltek, most azonban új fejezet kezdődött az életükben, immár a kis Nátánnal együtt, hármasban élhetnek együtt kölni otthonukban. TV + Sztárok--Elhunyt Lil Peep, New York-i emo-hiphop művész és Youtube-sztárhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-elhunyt-lil-peep-new-york-i-emo-hiphop-muvesz-es-youtube-sztar.htmlLegutóbbi kipjéért odavoltak a rajongói. TV + SztárokThinkstock90 éves korában elhunyt Cseke Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-90-eves-koraban-elhunyt-cseke-laszlo-radios.htmlElhunyt Ekecs Géza, vagy ahogyan sokan ismerték, Cseke László, az egykori Szabad Európa Rádió legendás műsorvezetője. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.