Hujber Feri meztelen fenekével keltett feltűnést - Videó

trailer Hujber Ferenc videó Valami Amerika 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megjelent a Valami Amerika 3 előzetese, amelyből kiderül, milyen bonyodalmakba keverednek ezúttal a testvérek, a szemfülesek pedig még Hujber Feri meztelen fenekét is felfedezhetik a videóban.

Február 15-én kerül a mozikba a Valami Amerika 3, amely a készítők szerint minden eddiginél izgalmasabb lesz: a balek testvérek a leglehetetlenebb helyzetekbe kerülnek a szélhámos Alexnek köszönhetően. A körülményeket bonyolítja a rendőrség és a két rivális maffiabanda, Baláék és Toniék is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, aminek tétje a fiúk sorsa. Eszter és Timi is beleveti magát a nyomozásba, mindenki versenyt fut az idővel.

A film már majdnem teljesen kész van, az első trailer is elkészült hozzá. A videó kétségtelenül legérdekesebb jelenete, amikor a börtönben egy slaggal mossák Hujber Feriék meztelen fenekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.