Radics Gigi nagyobb mellekre vágyik, vajon kés alá fekszik?

Forrás: Instagram/Radics Gigi -
plasztikai műtét mell Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi az ország egyik legszebb és legjobb hangú énekesnője, aki most elárulta, mit változtatna meg magán.

Ahogy minden nő, Gigi is javítana egy-két testrészén. Leginkább a melleivel nincs melegégedve az énekesnő, nagyobbakat szeretne.

Radics Gigi nagyobb mellekre vágyik Forrás: Instagram/Radics Gigi

"Nagyobb melleket jó lenne szerezni valahonnan! Bár biztos, hogy nem fogom megcsináltatni, de mikor egy divattervezőnél ruhákat próbálgatok, mindig megjegyzem, hogy azért egy-egy darab dekoltázsába még kellenének mellek" - mesélte nevetve Gigi a Blikknek.

VV Fanni gyilkosáról egy ismert énekesnő is nyilatkozott: rossz érzése volthttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosarol-egy-ismert-enekesno-is-nyilatkozott.htmlVV Fanni meggyilkolásával egy férfit gyanúsítanak, aki állítólag szerelmi viszonyban volt a lánnyal, akit szerelemféltésből ölhetett meg. A gyanúsított egykori barátnője is megszólalt. Szerinte a férfi nem lehet bűnös. Ám az ex unokatstvére, aki nem mellesleg egy híres énekesnő, másképp gondolja...TV + SztárokOrigoVV Fanni gyilkosának exe is megszólalt: védi a férfit a lányhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-vv-fanni-gyilkosanak-exe-is-megszolalt-vedi-a-ferfit-a-lany.htmlVV Fanni megölésével B. Lászlót gyanúsítják, aki állítólag hosszú ideig szerelmi kapcsolatban volt az elhunyttal. Felbukkant azonban a férfi egykori barátnője, aki védelmébe vette exét. TV + Sztárok--Megvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171209-megvannak-az-idei-comet-gala-gyoztesei.htmlDecember 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.TV + Sztárok--Serena Rigacci és Gulyás Roland, az X-Faktor két döntőse szerelmesek egymásbahttp://www.life.hu/sztarok/20171209-serena-rigacci-es-gulyas-roland-szerelmesek-egymasba.htmlSerena Rigacci és Gulyás Roland a műsor után egymásba szerettek, nem titkolják kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoMolnár Anikó is zaklatással vádolja Havas Henrikethttp://www.life.hu/sztarok/20171208-molnar-aniko-zaklatassal-vadolja-havas-henriket.htmlÚjab botrány alakult ki Havas Henrik körül: Baukó Éva után Molnár Anikó is zaklatással vádolta meg a tévést. TV + SztárokOrigoHerczeg Zolinak kellett távoznia a Celeb vagyok, ments ki innen műsorából: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171208-herczeg-zolinak-kellett-tavoznia-a-celeb-vagyok-ments-ki-innen-musorabol-video.htmlA Celeb vagyok, mentski innen című műsorból elsőként Herczeg Zolinak kellett távoznia, ő kapta ugyais a legkevesebb szavazatot a nézőktől. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.