Új kapcsolata van Hujber Feri feleségének, Cynthiának: a színész szerint megérdemli

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc Cynthia szerelem kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Ferenc és feleségének kapcsolata sosem volt felhőtlen, végül ők is belátták, hogy nem működik. Eldöntötték, hogy különválnak, és mindketten máshol keresik a boldogságot, amit Cynthia már meg is talált: új párja van, és erről a színész is tud. 

Hujber Feri és feleségének házassága nagyon viharos volt, veszekedésekkel és feszültségekkel teli. Több évnyi harc után végül ők is belátták, hogy mindenkinek az a jobb, ha máshol keresik a boldogságot. Hujber Ferenc Kanadában költözött, Cynthia pedig Magyarországon maradt, és neveli a közös gyermekeiket, de már nem egyedül. Rátalált ugyanis a szerelem, amiről a színész is tud. El is mondta a véleményét az új kapcsolatról.

Tölgyesi-Khell Cynthia megtalálta a boldogságot Forrás: TV2

"

Nem olyan, mint én! Ő full konzervatív.

Blikknek

Kasza Tibi felesége gyerekkori képet posztolt: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171209-kasza-tibi-felesege-gyerekkori-kepet-posztolt-foto.htmlKasza Tibi felesége ezúttal egy sosem látott gyerekkori fotót posztolt közösségi oldalára: durcásan ül nagyszülei és testvérei társaságában. TV + SztárokOrigoFalusi Mariann fájdalmas vallomás tett: ezért nem lett gyerekehttp://www.life.hu/sztarok/20171209-falusi-mariannak-ezert-nem-lett-gyereke-vallomas.htmlFalusi Mariann egy fájdalmas trauma miatt döntött úgy, hogy nem vállal gyereket. TV + SztárokOrigoMegvannak az idei Comet gála győztesei - Istene Bence legyőzte Kasza Tibithttp://www.life.hu/sztarok/20171209-megvannak-az-idei-comet-gala-gyoztesei.htmlDecember 8-án rendezték meg az idei év nagy díjátadó gáláját, a Comet-et. A sztárok hónapok óta kapmányoltak közösségi oldalaikon, hogy minél több szavazatot begyűjtve megnyerjék a különböző tematikákban kiosztásra kerülő díjakat. Az idei eseményen is megjelent a hazai celebvilág krémje: gyönyörű szettek és meglepő stílusok vonultak fel a vörös szőnyegen.TV + Sztárok--Ambrus Attila szerint Kulcsár Edina nem nyílt lapokkal játszik: videó! http://www.life.hu/sztarok/20171208-ambrus-attila-szerint-kulcsar-edina-nem-egyenes.htmlDöbbenetes vallomást tett Ambrus Attila az Ázsia Expressz műsorában. Szerinte Kulcsár Edina nem nyílt lapokkal játszik. TV + SztárokOrigoLezárult a hagyatéki eljárás: ő örökölte Komár László vagyonáthttp://www.life.hu/sztarok/20171208-lezarult-a-hagyateki-eljaras-o-orokolte-komar-laszlo-vagyonat.htmlImmár 5 éve annak, hogy elhunyt Komár László, a hagyatéki eljárás azonban csak most zárult le. TV + Sztárok--Barátnője szerint Meghan Markle régóta be akart kerülni a királyi családbahttp://www.life.hu/sztarok/20171208-meghan-markle-regota-be-akart-kerulni-a-kiralyi-csaladba.htmlMíg Meghan Markle azt nyilatkozta, hogy soha nem gondolt arra, hogy egyszer hercegné legyen, addig a barátnője állítja: már régóta kinézte magának Harry-t. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.