Hódi Pamela interjút adott a Natikáról készült videóról, és Berki új barátnőjéről

Forrás: FEM3 -
Hódi Pamela barátnő Berki Natasa Zselyke videó Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hódi Pamela még mindig nagyon ki van akadva Berki Krisztiánra, amiért az a közös gyerekükről egy Natikát kompromittáló videót tett közzé a közösségi oldalán. Pamela szerint ezt nem teheti meg egy felnőtt, hiszen az a felvétel mindig visszakereshető lesz. A sztármama Berki Krisztián új barátnőjéről is mesélt. 

Hódi Pamela nagyon felhúzta magát Berki Krisztián videóján, amit a közös lányukról készített. Egy hosszú Facebook-bejegyzésben meg is osztotta erről a véleményét, amire Berki is reagált. A probléma az volt, hogy Natika hiányos öltözékben jelent meg a felvételen. Pamela dühe azonban még nem csillapodott, a Mokkában is nyilatkozott az esetről. Leszögezte, hogy az elmúlt 5 évben nagyon sok sérelem érte őt, de ezekről soha nem beszélt, és nem is fog. Azonban úgy érzi, hogy a gyerekét meg kell védenie.

Szerinte Berki Krisztiánnak

nem kellett volna azon az egy estén, amikor Natival van élő bejelentkezést csinálnia, ahogy alulról meztelenül sem ültethette volna oda a gyereket.

A videót készítő hölgyre is mérges, mert szerinte neki látnia kellett, hogy a gyerekkel nincs minden rendben. Ugyanis a felvételt egy hölgy készítette, aki ráadásul Krisztián párja. Ezt pedig Natika mondta el Pamelának.

Hódi Pamela nagyon kiakadt Forrás: FEM3

"

Ha erről nem tud gondoskodni, akkor én ehhez meg fogom tenni a kellő lépéseket"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.