Virágcsokorral kereste fel Pintér Tibor Tóth Andit - Videó

Fotó: Polyák Attila - Origo -
musical Celeb vagyok, ments ki innen! Pintér Tibor Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Virágcsokorral a kezében állított be Pintér Tibor Tóth Andihoz: kiderült, azért érkezett, hogy meghívja új darabja bemutatójára, amiben később akár szerepelhet is az énekesnő – persze, csak ha akar.

Hetek óta húzódik a Tóth Andi-Pintér Tibor ügy: mint ismeretes a színész a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality során próbálta becserkészni az énekesnőt, de nem sikerült neki. Tenya azóta arra próbálja rávenni az ifjú tehetséget, hogy szerepeljen új darabjában, a Jimmy-musicalben. Eddig azonban a hivatalos felkérés váratott magára. A színész most egy virágcsokorral a kezében kereste fel kiszemeltjét, aki meglepődött, de mosolyogva végighallgatta monológját.

Én tökre megszerettelek a dzsungelben és jó lenne, ha megmaradna ez a kapcsolat. Nekünk most már a premier szereposztásunk megvan, amire szeretettel meghívnálak, hogy csak nézd meg a darabot egyelőre. Természetesen gondold át, én most nem kérek igent, csak azért jöttem, hogy megölelgesselek, kicsit dumáljunk, adjak egy puszit... Az, hogy tetszik-e neked ez a dolog, az érzelmi része, és hogy színésznősködnél-e nálunk, ez egy későbbi dolog. Csak nézd meg, hogy mi az, amibe a mi produkciónk során csöppennél. Gondold át, jó?" – mondta Pintér Tibor, amire Tóth Andi csak udvariasan mosolygott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.