Gyönyörű fiatal nő lett Rába Tímea lánya: már modellkedik

modell Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon hasonlít híres édesanyjára Rába Tímea lánya, szépsége talán túl is szárnyalja az egykori szépségkirálynőét.

A Facebookon büszkélkedett el 15 éves lánya szépségével Rába Tímea, több fotót is mutatott gyermekéről. Nina már modellkedik is, és közösségi oldala szerint boldog párkapcsolatban él.



Beatrix hercegnő egy titokzatos idegennel randevúzott, aki luxusautóval ment értehttp://www.life.hu/sztarok/20180227-beatrix-hercegno-egy-titokzatos-idegennel-randevuzott-aki-luxusautoval-ment-erte.htmlBeatrix yorki hercegnő sikeres üzletasszony New Yorkban. Most egy rejtélyes férfival látták, aki kapucnival takarta arcát, miközben randevúra vitte a királyi család tagját. TV + Sztárok--Szentpéteri Csilla Facebookon kritizálta az AWS zenekart, megfenyegettékhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-szentpeteri-csilla-facebookon-kritizalta-az-aws-zenekart-megfenyegettek.htmlAz Eurovíziós Dalfesztiválra kijutó AWS zenekart kritizálta egy Facebook-bejegyzésben Szentpéteri Csilla zongoraművész, aki ezért követőitől rengeteg fenyegető hozzászólást kapott. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoMárcius 5-én temetik Kiss Józsefet, az Argo Tysonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180227-marcius-5en-temetik-kiss-jozsefet-az-argo-tysonjat.htmlMárcius 5-én temetik az 51 éves korában, egy tragikus baleset következtében elhunyt Kiss Józsefet, az Argo filmek Tysonját. TV + Sztárok--Erzsébet királynő örül, hogy bemutatták Margit hercegnőt a szeretőjének, mert boldoggá tettehttp://www.life.hu/sztarok/20180227-erzsebet-kiralyno-orul-hogy-bemutattak-margit-hercegnot-a-szeretojenek-mert-boldogga-tette.htmlLady Anne Glenconner, II. Erzsébet brit királynő testvérének, Margit hercegnőnek barátnője arról nyilatkozott, hogy a királynő valójában mit gondolt húga szerelmi életéről, amely egyáltalán nem volt mentes a botrányoktól. TV + Sztárok--Kiss Ramóna volt a tavalyi év legtöbbet nézett tévés személyisége lett, megis sokan bántjákhttp://www.life.hu/sztarok/20180227-kiss-ramona-volt-a-tavalyi-ev-legtobbet-nezett-teves-szemelyisege-lett-megis-sokan-bantjak.htmlA Barátok köztben játszotta Szentmihályi Zsófi karakterét Kiss Ramóna. Miután kiszállt a sorozatból az RTL Klub műsorvezetői feladatokkal bízta meg. A nézőktől azonban kap hideget-meleget. TV + Sztárok--Csocsesz a Muzsika TV-n tér vissza a képernyőre, klarinétját is előveszihttp://www.life.hu/sztarok/20180227-csocsesz-a-muzsika-tv-n-ter-vissza-a-kepernyore-klarinetjat-is-eloveszi.htmlCsocsesz, a hazai mulatós zene egyik vezéralakja hamarosan visszatér a képernyőre, a Muzsika TV-n találkozohatnak majd vele a rajongók és azok, akik imádják a mulatós zenére ropni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.