Varga Viktor és Cinthya Dictator év végén szakítottak, az énekes most magára koncentrál

párkapcsolat Cinthya Dictator szerelem Varga Viktor szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több éves együttjárás után december 31-én szakított egymással Varga Viktor és Cinthya Dictator. Az énekes erről mesélt, valamint arról, hogy igyekszik újra megtalálni önmagát. 

"Most van szabad energiám, mert amikor egy ember párkapcsolatban él, odaadja a másik embernek az összes energiáját" - mondta Varga Viktor énekes a Fem3Caféban, amikor arról kérdezték, hogyan éli meg a szakítást, ugyanis Cinthya Dictatorral való kapcsolata december 31-én ért véget.

Varga Viktor úgy érzi, most felszabadult, és csak magával kell foglalkoznia. A szakítás után hetekben-hónapokban átadta magát a fájdalomnak, azt mondja: ez zenéjén is meglátszott. Most a zeneszerzés és a képzőművészet teszi ki a mindennapjait.

"Jellemző az életemre a folyamatos megújulás" - fogalmazott a zenész, akinek tanácsadó is segít abban, hogy fejlődjön.

Gálvölgyi Jánost soha nem érdekelték igazán a jó mellű nőkhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-galvolgyi-janost-soha-nem-erdekeltek-igazan-a-jo-mellu-nok-intelligencia.htmlGálvölgyi János elárulta, mindig is az intelligens hölgyeket szerette és nála soha nem volt esélye azoknak a nőknek, akik csinosak, de buták. TV + SztárokOrigoVajna Timi Andy Vajnával ebédelt Los Angelesben: közös fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-vajna-timi-andy-vajnaval-ebedelt-los-angelesben.htmlVajna Timi örömmel mutatta meg a követőinek, hogy ki is az a férfi, akivel ebédel: most igazán boldogok. TV + SztárokOrigoPécsi Ildikó unokája nem jelent meg a legújabb tárgyalásonhttp://www.life.hu/sztarok/20180307-pecsi-ildiko-unokaja-nem-jelent-meg-a-legujabb-targyalason.htmlKedd délután folytatódott Pécsi Ildikó és Pártos Csilla pere, amelyre beidézték Pécsi Ildikó fiát és unokáját is. Utóbbi nem jelent meg a tárgyaláson, így azt elnapolták. TV + Sztárok--Az Instagramon kritizálják karja miatt Tolvai Renithttp://www.life.hu/sztarok/20180307-az-instagramon-kritizaljak-karja-miatt-a-kommentelok-tolvai-renit.htmlTöbb képet is feltöltött az Instagramjára a Floridában nyaraló Tolvai Reni. Követőinek egy része el van ájulva az énekesnő kinézetétől, mellettük azonban kritikát is kapott bőven. TV + SztárokOrigoÚgy tudni, Radics Gigi 2018-ban nem lesz lesz az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/sztarok/20180307-ugy-tudni-radics-gigi-2018-ban-nem-lesz-lesz-az-x-faktor-mentora.htmlAz X-Faktor válogatóival együtt a pletykák is beindultak a műsorral kapcsolatban. Azt beszélik, ismét változik a zsűri összetétele, amelynek oka: Radics Gigi. TV + SztárokOrigoKelemen Annánál forgatott a Házon kívül stábja, feltöltött róla egy videót (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180306-kelemen-annanal-forgatott-a-hazon-kivul-stabja-feltoltott-rola-egy-videot-18.htmlA Házon kívül stábja Kelemen Annánál forgatott, ő pedig saját Youtube-csatornájára töltött fel róla egy kisfilmet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.