Egy médium számolt be Michael Jackson utolsó perceiről testvérének, La Toyának

halál Médium Michael Jackson La Toya Jackson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tyler Henry médium La Toya Jacksonnak beszélt arról, milyenek lehettek Michael Jackson utolsó pillanatai. Azt mondta: a pop királyát magára hagyták, és nem volt mellette az, akinek kellett volna. 

"Nem lett volna szabad egyedül hagyni akkor, amikor egyedül hagyták" - mondta La Toya Jacksonnak a 22 éves médium, Tyler Henry, aki arról beszélt, milyenek lehettek Michael Jackson utolsó percei.

Michael Jackson halála pillanatában tudta, hogy valami nincs rendben Forrás: Getty Images/WireImage/Kevin Mazur

Azt is elmondta, hogy annak az embernek, akinek figyelnie kellett volna rá, és megbízott benne, nem volt ott. Szerinte a pop királya érezte, hogy valami nincs rendben, de nem volt senki, akitől segítséget kérjen, és minden nagyon gyorsan történt - írta a Mirror.

Michael Jackson 50 éves korában halt meg. Orvosát, Conrad Murray-t pedig 4 év börtönre ítélték.

Görög Zita és párja közös fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-gorog-zita-es-parja-laczko-zsolt-kozos-fotot-posztolt.htmlGörög Zita egy romantikus fotót posztolt kedvesével, Laczkó Zsolttal. A pár épp egy fa tövében vált csókot. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHuszonnyolc év házasság után válik a The Cars frontembere, Ric Ocasek és a felesége, Paulina Porizkovahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-28-ev-hazassag-utan-valik-a-the-cars-frontembere-es-a-felesege-paulina-porizkova.htmlHuszonnyolc év házasság után válik a The Cars frontembere, Ric Ocasek és a felesége, Paulina Porizkova. TV + Sztárok--Vágó Piros felhagyott a rádiózással, most főzőtanfolyamra járhttp://www.life.hu/sztarok/20180503-vago-piros-felhagyott-a-radiozassal-most-fozotanfolyamra-jar.htmlAz egyik legnépszerűbb magyar rádiós volt, mégis felhagyott munkájával Vágó Piros. Most elárulta, új célokat keres az életben. TV + SztárokOrigoKiderült, mivel foglalkozik most Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-kiderult-mivel-foglalkozik-most-demcsak-zsuzsa.htmlDemcsák Zsuzsa azóta teljesen eltűnt, hogy az ATV-től elbúcsúzott. Nem lehetett tudni, hogy mivel foglalkozik a volt műsorvezető, de most végre kiderült. TV + SztárokOrigoAvicii halála előtt még felhívta egyik rokonáthttp://www.life.hu/sztarok/20180503-avicii-halala-elott-meg-felhivta-egyik-rokonat-ongyilkossag.htmlKiderült, Avicii halála előtt nem sokkal beszélt egyik családtagjával, aki annyira megijedt a DJ telefonhívásától, hogy azonnal Ománba repült, de sajnos elkésett. TV + Sztárok--Bálint Emese, vagyis a szűz színésznő reagált Puzsér Róbert szavairahttp://www.life.hu/sztarok/20180503-balint-emese-vagyis-a-szuz-szineszno-reagalt-puzser-robert-szavaira.htmlBálint Emesét, vagyis a 28 évesen szűz színésznőt nemrég ismerhette meg az egész ország, éppen azért, mert megőrizte ártatlanságát, és még mindig várja az igazit. Puzsér Róbert nem hagyta szó nélkül a jelenséget, Facebook-oldalán osztotta meg véleményét, melyre most Emese a Life.hu-nak reagált. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.