Pécsi Ildikót nem hatotta meg unokája könyörgése

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
kilakoltatás Pécsi Ildikó per költözés Pártos Csilla botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó ügyvédjén keresztül üzent unokájának: hiába is könyörög, ki kell költöznie a házából.

Még koránt sincs vége a Pártos-Pécsi ügynek: bár a bíróság úgy döntött, a színésznő otthonából ki kell költöznie egykori menyének és unokájának, egyelőre ők még nem hagyták el a házat.

A Lokál azt írja, Pártos Csilla 19 éves fia levélben könyörgött nagyanyjának, hogy legalább ő hadd maradhasson a lakásban.

Pécsi Ildikó hajthatatlan, kilakoltatja unokáját is Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A lap ezt követően kereste meg Pécsi Ildikót, aki nem kívánt nyilatkozni, de ügyvédje tolmácsolta kemény szavait.

A jogerős bírósági döntés minden jogosulatlan ingatlanhasználóra vonatkozik. Az ingatlant álláspontunk szerint Pártos Csillának és fiának is el kell hagynia" – mondta el Magyar György.

A hónapokig húzódó pereskedés után egyébként ma először nyilatkozott a sajtónak Pártos Csilla, aki elárulta, kapcsolata azután romlott meg anyósával, hogy édesanya lett.

Mariah Carey szépségtitka: hideg tejben fürdikhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-mariah-carey-szepsegtitka-hideg-tejben-furdik.htmlSokan kíváncsiak a sztárok szépségtrükkjeire, melyek olykor meglepőek lehetnek. Most Mariah Carey árulta el, mi rejlik a selymes bőr mögött. TV + Sztárok--Shane Tusup nagyobbat bukhat a váláson, mint Hosszú Katinkahttp://www.life.hu/sztarok/20180608-shane-tusup-nagyobbat-bukhat-a-valason-mint-hosszu-katinka.htmlÚgy tűnik, nem Hosszú Katinka lesz az, aki pénzügyi szempontból jobban megszenvedi a válást. A szakértő Shane Tusupra voksol. TV + Sztárok--Gáspár Győzőt alsógatyában, rózsával a kezében fotóztákhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-gaspar-gyozot-alsogatyaban-rozsaval-a-kezeben-fotoztak.htmlGáspár Győző alsónadrágban, vörös rózsát szagolgatva, az ágyból jelentkezett be közösségi oldalán. TV + SztárokOrigoRita Ora új klipje kiakasztotta a kommentelőket: Cardi B-vel csókolózik bennehttp://www.life.hu/sztarok/20180608-rita-ora-uj-klipje-kiakasztotta-a-kommenteloket-cardi-bvel-csokolozik-benne.htmlMintha egy kizárólag nőknek rendezett bennsőséges partyba csöppentünk volna Rita Ora új klipjében. A kommentelők kissé kiakadtak, főleg a Cardi B-vel való csókon. TV + Sztárok--Liptai Claudia titkos esküvője: ilyen volt a szertartáshttp://www.life.hu/sztarok/20180608-liptai-claudia-titkos-eskuvoje-ilyen-volt-a-szertartas.htmlÖrök hűséget esküdött egymásnak Liptai Claudia és Pataki Ádám. És bár a műsorvezető hétről hétre tudatta, hogy tart az előkészületekkel, mégis titokban mondták ki a boldogító igent kedvesével. Most néhány részlet is kiderült. TV + Sztárok--Kelemen Anna egy rugós késsel játszadozott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180608-kelemen-anna-egy-rugos-kessel-jatszadozott-video.htmlKelemen Annát hasba szúrták: természetesen csak egy játék késsel szórakozott az egykori playmate, de a látvány ettől függetlenül durva.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.