Foci vb: Mindenki imádja a horvát elnökasszonyt

Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff -
foci vb 2018 foci-vb Horvátország Kolinda Grabar-Kitarovic
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hatalmas népszerűségre tett szert válogatottja negyeddöntős győzelmének napján. A 50 esztendős elnökasszony élőben nézte, ahogy hazája csapata kiejti az oroszokat, számtalan közvetlen gesztusával pedig rengeteg rajongót szerzett magának.

Mindenki Kolinda Grabar-Kitarovic-ról beszél

Kolinda lemondva a neki járó luxusról, úgy döntött, egy horvát szurkolókkal teli charter járattal utazik a nagyeddöntő helyszínére. Az utasok elmondása szerint végig kedves és közvetlen volt mindenkivel, sokukkal közös képet is készített.

Kolinda Grabar-Kitarovic horvát államfő hazája meccsén a foci vb-n Forrás: AFP/Dimitar Dilkoff

A tetőtöl talpig piros kockásba öltözött államfő Gianni Infantino FIFA-elnökkel és Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnökkel nézte az orosz-horvát negyeddöntőt a VIP-ben, és lelkesen szurkolt válogatottjának:

Kolinda Grabar-Kitarovic, Gianni Infantino és Dmitry Medvedev az orosz-horvát meccsen Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Christian Charisius

Miután nyertek, végigölelte a csapatát

A győzelem után az öltözőben is meglátogatta Zlatko Dalić csapatát, és mindenkit a keblére ölelt:

Majd pedig együtt örült a játékosokkal:

Előkerült egy bikinis fotó Kolinda Grabar-Kitarovic-ról

Hogy teljes legyen a kép, mára sikerült egy bikinis fotót is előásni róla, ami azóta bejárta a Twittert:

Az ugyan nem derült ki, mikor készült a kép, de azt meg kell hagyni, hogy a dúsidomú elnökasszony igencsak jól fest rajta.

Mikor játszanak legközelebb a horvátok?

Horvátország csütörtök este 20:00-kor csap össze Angliával az elődöntőben. A Luzsnyiki Stadionban a tét a döntőbe jutás lesz.

Kíváncsi vagy, miért büntette meg a FIFA a horvátokat? Hogy milyen tündériek Luka Modric és Vida gyermekei? Esetleg dögös szurkolólányokat nézegetnél? Vagy lemaradtál a gyászoló kapus, Danijel Subašić drámájáról? Akkor kattints!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.