Hajós Andás nem folytatja tovább a tévés munkáját a Viasat3-nál

Hajós András Ide süss! műsorvezető Viasat3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bors információi szerint unta már a munkát Hajós András, ezért nem szerepel a Viasat3 cukrászműsorának hartmadik évadában.

Ősszel indul a Viasat3 cukrászműsorának, az Ide Süss!-nek a harmadik évada, de Hajós András már nem lesz benne. Sajtóértesülések szerint a tévés-dalszerző elfáradt, ezért nem folytatja a munkát.

Hajósnak fontos szerepe volt a műsorban: nem csak műsorvezető volt, spontán poénjaival oldotta a versenyzők feszültségét. Hogy ezt milyen minőségben tette, arról megoszlanak a vélemények. Van aki szerint ebben is brillírozott, mások szerint pedig inkább fáradt és apatikus volt, érezhető volt, hogy nem hozza lázba a munka.

Sass Dani, Hajós András Forrás: VIASAT/Labancz Viktória

"Sok probléma volt, ez biztos. Ezek a forgatások mindenkit megviselnek, reggeltől este tízig tartanak nap mint nap. Ember legyen a talpán, aki fent tudja tartani az érdeklődését, a jókedvét és a lelkesedését. Azt beszélik tévés berkekben, hogy a csatorna nem hosszabbított végül szerződést, de igazság szerint András sem kapaszkodhatott két kézzel ebbe a munkába, vagyis nem vitatkoztak össze, amikor megszületett a döntés, új embert keresnek" - mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő informátor.

A pletykák szerint azonban nem szakít a tévézéssel Hajós, egy másik kereskedelmi csatorna castingolta műsorvezetői posztra.

Demcsák Zsuzsa nagyon boldog: "A másodvirágzásomat élem"http://www.life.hu/sztarok/20180728-demcsak-zsuzsa-nagyon-boldog-a-masodviragzasat-eli.htmlA Bors készített interjút Demcsák Zsuzsával, aki hamarosan újra képernyőre kerül: a TV2 új VIP főzőműsorában szerepel majd.TV + SztárokOrigoExkluzív interjú: Nico Hülkenberg elárulta,mit tud Schumacher állapotárólhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-exkluziv-interju-nico-hulkenberg-elarultamit-tud-schumacher-allapotarol.htmlA Renault Team tagja, Nico Hülkenberg 8. futamára készül a Hungaroringen, a Magyar Nagydíjon. Mielőtt a rajthoz gurult volna, interjút adott a Life.hu-nak. Beszélt többek közt a nem létező barátnőről, a magyar pályáról, és a jövőről is elmondta őszinte gondolatait. Niconak és Michael Schumachernek is Willi Weber a menedzsere, aki már többször nyilvánosan kiakadt a Schumit övező titkolózás miatt, így elkerülhetetlen volt a kérdés, ő mit tud a hétszeres világbajnok állapotáról.TV + SztárokCarlos Sainz Jr.: exkluzív interjúhttp://www.life.hu/sztarok/20180727-carlos-sainz-jr-exkluziv-interju.htmlA 23 éves spanyol Carlos Sainz Jr. immáron a Renault F1 Team tagjaként érkezett a 33. Hungaroring Magyar Nagydíjra. A versenyhétvége előtt interjút adott a Life.hu-nak, ahol elmondta, miért nem akart a kétszeres rally-világbajnok édesapja nyomdokaiba lépni, és azt is elárulta, miért nem barátkozik az emberekkel. TV + Sztárok--Katalin hercegnő titokban találkozott Angelina Jolie-val: ezt tanácsolta nekihttp://www.life.hu/sztarok/20180727-katalin-hercegno-titokban-talalkozott-angelina-jolieval-ezt-tanacsolta-neki.htmlKatalin hercegnő és Angelina Jolie titokban találkoztak. A hercegnő azt tanácsolta a színésznőnek, hogy adjon még egy esélyt Brad Pittnek. TV + Sztárok--Emlékszel még rá? Így néz ki most a Dirty Dancing Billy-je, Neal Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20180727-igy-nez-ki-most-a-dirty-dancing-billyje-neal-jones.htmlEmlékeztek még Neal Jones-ra, aki a Dirty Dancingben Billy-t, Johnny unokaöccsét játszotta? Így néz ki most a srác, aki megjelent két dinnyével a hóna alatt jelent meg a bálterem ajtajában. TV + SztárokOrigoKirúgta a TV2 Gömöri András Mátét a FEM3 Café csapatábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180728-kirugta-a-tv2-gomori-andras-matet-a-fem3-cafe-csapatabol.htmlGömöri András Máté, a Budapesti Operettszínház színésze csak fél évig lehetett a FEM3 Café műsorvezetője. Az anyacsatorna, a TV2 váratlanul kirúgta - írja a Blikk. TV + SztárokRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.