Justin Bieber aggódik Selena Gomezért, sírva fakadt

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian -
betegség Selena Gomez párkapcsolat Justin Bieber veseátültetés kórház Hailey Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez az utóbbi hetekben már másodszorra került kórházba, nemcsak fehérvérsejtszáma alacsony, de pánikrohamokkal is küzd. Volt kedvese, Justin Bieber még mindig aggódik érte, a minap elsírta magát.

Ahogy mi is beszámoltunk róla: az utóbbi hetekben Selena Gomez már másodszorra került kórházba. Alacsony fehérvérsejtszáma miatt vitték be, melynek korábbi veseátültetéséhez lehet köze. Az énekesnő pánikrohamot kapott, jelenleg mentális egészségén próbálnak javítani.

A People magazin egy bennfentestől úgy tudja, hogy Gomez volt kedvese, Justin Bieber még mindig aggódik érte. A minap lesifotósok kapták le, ahogyan autójában elsírja magát. Egy bennfentes szerint még mindig jóban vannak, Justin pedig szeretné, ha Selena egészséges és boldog lenne.

Justin Biebert megrohanták az érzelmek Forrás: NORTHFOTO/Daddy/X17online.com/Daddy/X17online.Com

"Hónapok óta nem beszéltek egymással" - tette hozzá a forrás, ennek ellenére Justin értesül volt kedvesével kapcsolatos hírekről. "A kapcsolatuk mindig nagyon összetett és bonyolult volt" - folytatta. Justin Bieber egyébként újdonsült felesége, Hailey Baldwin mellett ült az autóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.