Adrienne Koleszár, a legszexibb rendőrnő elveszítheti az állását

szexi rendőrnő kirúgás rendőr munka Adrienne Koleszár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németország legszexibb rendőrnőjének tartják a magyar származású Adrienne Koleszárt, aki nemrégiben világ körüli útra indult, hiszen Insta-sztárként is rendkívül népszerű. Most azonban ultimátumot kapott a főnökeitől: vissza kell térnie a rendőrséghez. 

Nemrégiben írtunk Adrienne Koleszárról, a Németországban élő, magyar származású rendőrnőről, akinek már több mint 600 ezer követője van. Szexi fotóival Insta-sztárrá vált, nemrégiben pedig világ körüli útra indult. Fizetés nélküli szabadságot vett ki, azonban a főnökei ezt most megelégelték.

A Blikk a német Bild információira hivatkozva azt írja, hogy a főnökei felszólították, január 1-jével térjen vissza a rendőrség kötelékébe. Thomas Geithner, a drezdai rendőrség szóvivője azt is elmondta, hogy a napokban már leültek tárgyalni, de egyelőre nem kaptak választ azzal kapcsolatban, hogy folytatja-e a munkát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.