Úgy tudni, új barátnője van Pintér Tibornak

színész Pintér Tibor szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Ripost úgy tudja, a két ünnep között intim helyzetben kapták lencsevére Pintér Tibort, amint vélhetőleg új szerelmét ölelgette, csókolgatta az Álomutazók előadásán.

A lap megpróbálta megszólaltatni a színészt, de a menedzserén keresztül azt üzente: nem nyilatkozik.

Forrás: TV2

Fürdőruhában mutatta meg bombatestét az 52 éves Salma Hayekhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-furdoruhaban-mutatta-meg-bombatestet-az-52-eves-salma-hayek-szineszno.htmlFürdőruhás képeket töltött fel Instagramjára a népszerá színésznő, Salma Hayek. A fotókhoz sok kommentár nem is kell, inkább mutatjuk őket. TV + Sztárok--VV Csoki megtörte a csendet: a kizárásáról adott interjút: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-vv-csoki-megtorte-a-csendet-a-kizarasarol-adott-interjut.htmlA ZSHOW time nevezetű YouTube-csatornán a ValóVilágból kizárt VV Csoki elmesélte, miként vélekedik a történtekről és hogy csinálna-e bármit is másként. TV + SztárokOrigoKözös képet posztolt Schumacherrel Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190101-kozos-kepet-posztolt-michael-schumacherrel-hajdu-peter.html10 évvel ezelőtti fotóval nosztalgiázik Hajdú Péter. TV + Sztárok--Nem hisznek a rajongói Curtisnekhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-nem-hisznek-rajongoi-curtisnek-lemondott-koncert.htmlTöbb koncert lemondása után a rajongói nehezen hisznek Curtisnek. TV + SztárokOrigoVasvári Vivien így búcsúzott 2018-tólhttp://www.life.hu/sztarok/20181231-vasvari-vivien-igy-bucsuzott-2018tol-instagram.htmlNagyon jó évet zárt Vasvári Vivien. A luxusfeleség Instagram-posztban mondta el, mit adott neki 2018. TV + SztárokOrigoMásfél órával a kezdés előtt mondta le fellépését Miskolcon Curtishttp://www.life.hu/sztarok/20181231-masfel-oraval-a-kezdes-elott-mondta-le-fellepeset-miskolcon-curtis-zenesz.htmlA Stamp Club Miskolc a Facebook-oldalán tett közzé egy bejegyzést, ahol elnézést kértek mindenkitől, akik tegnap Curtis fellépését várták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.