Szabados Ágnes esküvő párkapcsolat szerelem szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeptemberre tervezték az esküvőt, ám végül a szakítás mellett döntött az RTL Klub híradósa, Szabados Ágnes és volt kedvese, Ákos. Szabados elmondta: ez volt talán a legnehezebb időszak az életében. 

Hat évig alkotott egy párt Szabados Ágnes, az RTL Klub híradósa és volt kedvese, Ákos. Az idei év szeptemberére tervezték az esküvőt, ám tavaly októberben úgy döntöttek, inkább külön folytatják.

„Van, amit érdemes elengedni. Barátok vagyunk, jóban maradtunk, de rájöttünk, hogy nem biztos, hogy erőltetni kell a dolgokat. Kemény időszak van mögöttünk” – mesélte a Hot! magazinnak Szabados Ágnes.

Az elmúlt hónapokat élete talán legnehezebb időszakaként élte meg, 7 kilót fogyott, de már jobban érzi magát. Három évvel ezelőtt fél évre szakítottak, ám nem tudtak túllépni a sérelmeken. Először nyárra tervezték az esküvőt, de egy családi betegség miatt őszre tették át.

„Már volt helyszínünk és időpontunk, de talán mindketten éreztük, hogy ez az időpont már nem lesz az esküvőnk napja. Ákos tavaly három hónapot volt külföldön, ez eltávolított minket egymástól. Ez nem az ő hibája, hanem a helyzeté. Nincsenek véletlenek, hálás vagyok, hogy hamarabb kiderült, mint hogy összeházasodtunk volna” – fogalmazott a híradós, akinek támogató, megértő családja elfogadta a döntését.

Szabados Ágnes szakított kedvesével Forrás: Nánási Pál/RTLklub

Tóth Vera ismét szerelmes: új párjáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-toth-vera-ismet-szerelmes-uj-parjarol-meselt.htmlÚgy tűnik, a költözés elhozta a boldogságot Tóth Vera életébe. Mióta különköltözött testvérétől, rátalált a szerelem.TV + Sztárok--Andy Vajna gyakran segített rászorulókonhttp://www.life.hu/sztarok/20190124-andy-vajna-gyakran-segitett-raszorulokon.htmlAndy Vajna a szívén viselte a rászorulók sorsát, gyakran segített nagyobb összegekkel, de ezzel nem kérkedett. TV + Sztárok--Tatár Csilla szabadúszóként folytatja karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190124-tatar-csilla-szabaduszokent-folytatja-karrierjet.htmlTatár Csilla pihenéssel töltötte az év elejét, ugyanis a Csak show és más semmi alaposan kifárasztotta őt is, ahogy a többi hírességet is. Lassan azonban elkezdődik a munka, és Csilla úgy döntött, nem igazol le egyetlen csatornához sem.TV + SztárokOrigoA külseje miatt szóltak be Melissa McCarthynakhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-a-kulseje-miatt-szoltak-be-melissa-mccarthynak.htmlMelissa McCarthyt a mai napig kritizálják a külseje miatt. TV + Sztárok--Cristiano Ronaldo illetlen fotót posztolthttp://www.life.hu/sztarok/20190123-cristiano-ronaldo-illetlen-fotot-posztolt.htmlCristiano Ronaldo egy repülőn ülve szelfizett fülig érő szájjal, nem sokkal azután, hogy egy másik labdarúgó, Emiliano Sala gépe nyomtalanul eltűnt a radarról... TV + Sztárok--Rózsa György Szulák Andreának bókolt a közösségi oldalonhttp://www.life.hu/sztarok/20190123-rozsa-gyorgy-szulak-andreanak-bokolt-a-kozossegi-oldalon.htmlRózsa György igazi úriember, a mai napig remekül bókol a hölgyeknek. Ezúttal Szulák Andreát lepte meg egy kedves kommenttel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.