Nehéz döntést hozott meg Vajna Tímea: teljesíti Andy akaratát

temetés Andy Vajna Los Angeles végakarat Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Blikk után a hot! magazin is arról értesült, hogy Andy Vajna hamvait az özvegye, Vajna Tímea hamarosan Los Angelesbe viszi, hogy a Westwood Village temetőben is eltemessék.

„Timi jól tudta, hogy Andy a családja mellett szeretne nyugodni, ha eljön az ideje, de azt is belátta, hogy kormánybiztosként a magyarok hírnevét világszerte öregbítő filmes hírességként itthon kell eltemetni. Szívvel és ésszel hozta meg a legjobb döntést. Nagyon megviselte a férje elvesztése, a gyász, a temetés intézése, így arról még nem döntött, hogy magángéppel vagy menetrend szerinti járattal utazik-e” – idézte a Blikk az egyik családhoz közeli ismerőst.

Az informátor úgy tudja, hogy Timi továbbra is sok időt tölt majd az Egyesült Állomokban az állampolgárság megszerzése miatt. Közös fővárosi otthonukat, a bérelt Gattyán villát előbb-utóbb elhagyhatja a fiatal özvegy. A villa fenntartási költségei ugyanis nagyon magasak, és minden zug elhunyt férjére emlékezteti Timit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.