Harry herceg Meghan Markle miatt szakított a legjobb barátjával

Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein -
barát Meghan Markle szakított barát Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry herceg nem ápol már olyan szoros kapcsolatot korábbi legjobb barátjával, Tom "Skippy" Inskippel, a férfi gyorsan kikerült a belső körből Meghan Markle érkezése után.

Harry herceg a szerelmét választotta legjobb barátjával szemben. A királyi sarj sokáig nagyon jó kapcsolatot ápolt Tom "Skippy" Inskippel, de a férfi mára kikerült a belső körből, méghozzá Meghan Markle miatt. Korábban azt hitték, Harry azért szakította meg a kapcsolatot a bulihuligán barátjával, hogy távol tartsa magát a kísértéstől, de most kiderült, hogy nem ez volt az ok.

Harry herceg Meghan Markle miatt szakította meg a kapcsolatot a legjobb barátjával Forrás: Getty Images/WireImage/Samir Hussein

A hírek szerint ugyanis Tom nem támogatta Harry herceg kapcsolatát Meghan Markle-lel, és ezt meg is mondta a hercegnek. Azt tanácsolta neki, hogy ne vegye feleségül az egykori színésznőt, ezért tagadta meg Harry herceg a barátságát – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.