Csernus Imre feladta praxisát, borászként éli mindennapjait

Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu -
Noszvaj praxis Csernus Imre munka borászat pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszüntette magánpraxisát és a noszvaji birtokán borászként éli mindennapjait Csernus Imre.

Csernus Imre többé nem dolgozik pszichiáterként, a Bors információja szerint 2017-ben feladta magánpraxisát és azóta Noszvajon borászként éli a mindennapjait. Előadásait azonban nem mondta le, azokat megtartja.

A lap korábban szerette volna megkeresni az egykori pszichiátert, de Csernus akkor sem nyilatkozott.

A doktor úr sajnos nem tudja vállalni az interjút, és fotózást sem engedélyez. Teljesen elzárkózik a nyilvánosságtól, magánrendelése sincs már. Van néhány előadása, ezeket megtartja, de utána mindig siet haza” – nyilatkozta a sajtósa.

Csernus Imre tavaly nősült negyedjére, új felesége sommelier.

Csernus Imre visszavonult Fotó: Faluhelyi Fanni/Life.hu
Cicciolina egy olasz tévéműsorban kiakadt a beszélgetőpartnerérehttp://www.life.hu/sztarok/20190501-cicciolina-egy-olasz-tevemusorban-akadt-ki-beszelgetopartnerere.htmlEgy olasz tévéműsorban akadt ki Cicciolina. TV + Sztárok--Újra rátalált a szerelem VV Fanni exbarátjára, VV Dennisrehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-ujra-ratalalt-a-szerelem-vv-fanni-exbaratjara-vv-dennisre.htmlÚjra szerelmes VV Fanni exe, VV Dennis. TV + SztárokOrigoElvette kisfia édesanyját, Katát az egykori bokszoló, Kokohttp://www.life.hu/sztarok/20190502-elvette-kisfia-edesanyjat-katat-az-egykori-bokszolo-koko.htmlSzerény szertartáson vette el kisfia édesanyját az egykori bokszoló, Koko: csak a közeli barátok és a család voltak jelen a menyegzőn. TV + Sztárok--Vége a szerelemnek: szakított 20 évvel fiatalabb párjával Kate Beckinsalehttp://www.life.hu/sztarok/20190502-szakitott-20-evvel-fiatalabb-parjaval-kate-beckinsale.htmlMindössze négy hónapot volt együtt Kate Beckinsale színésznő, és a nála 20 évvel fiatalabb Pete Davidson humorista. TV + SztárokOrigoSzabó Zsófi megszegte a diétáját: ez lett az eredményehttp://www.life.hu/sztarok/20190430-szabo-zsofi-megszegte-dietajat-ez-lett-az-eredmenye.htmlSzabó Zsófi keményen tartja a gluténmentes diétáját, de nemrég elcsábult, és ennek meg is lett az eredménye. TV + SztárokOrigoHarry és Meghan nem fogják eltitkolni gyermekük érkezéséthttp://www.life.hu/sztarok/20190502-harry-es-meghan-nem-fogjak-eltitkolni-gyermekuk-erkezeset.htmlEgyes híresztelések szerint Meghan és Harry gyermeke már megszületett, csak a pár titokban tartja a kicsi érkezését. Most egy újságíró mindenkit megnyugtatott: be fogják jelenteni, ha a kicsi világra jött. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.