Zenésztársai aggódnak Demjén Ferencért: már a látogatást szervezik

Fotó: Hirling Bálint - Origo -
agyérgörcs Demjén Ferenc Demjén Rózsi kórház zenész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferencért aggódnak a barátai, zenésztársai. Szurkolnak, hogy mielőbb felépüljön az agyérgörcsöt kapott énekes.

Demjén Ferenc agyérgörcs miatt kórházba került, sajtóértesülések szerint a gyorsabb gyógyulás érdekében altatásban tartják a zenészt. Zenésztársai nagyon aggódnak érte, és remélik, hogy mielőbb felépül.

Demjén Ferencért izgulnak a zenésztársai Fotó: Hirling Bálint - Origo

teljesen megdöbbentem, amikor megtudtam, mi történt.

Majka összeesett a Bezár a bazár című műsor forgatásán: nem történt bajhttp://www.life.hu/sztarok/20190509-majka-osszeesett-a-bezar-a-bazar-cimu-musor-forgatasan-nem-tortent-baj.htmlMajka egy váratlan pillanatban esett össze a Bezár a bazár forgatásán.TV + SztárokOrigoMegnősült Giacomo Gianniotti, a Grace klinika színészehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-megnosult-giacomo-gianniotti-a-grace-klinika-szinesze.htmlNő szívek milliói dobbannak meg, amikor Giacomo Gianniotti, a Grace klinika dr. Andrew DeLucája megjelenik a képernyőn. A sármos színész most megházasodott, elvette feleségül szerelmét. TV + Sztárok--Furcsa dolgoktól rettegnek a sztárok: Pamela Anderson a tükröktől félhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-furcsa-dolgoktol-rettegnek-a-sztarok-pamela-anderson-a-tukroktol-fel.htmlA legtöbben a sötétségtől és a pókoktól félnek, de különleges sztárjaink nem az ilyen hétköznapi dolgoktól rettegnek. Hiába tűnnek erősnek és magabiztosnak, bizony őket is hatalmába keríti olykor a félelem, ráadásul igen furcsa dolgoktól fut rajtuk végig a borzongás. TV + Sztárok--Archie Harrison Mountbatten-Windsor lett Harry herceg és Meghan Markle gyermekének nevehttp://www.life.hu/sztarok/20190508-archie-harrison-mountbattenwindsor-lett-harry-herceg-es-meghan-markle-gyermekenek-neve.htmlArchie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő hétfőn született fiát. A hercegi házaspár szerda délután jelentette be, hogy milyen neveket választott a csecsemőnek. TV + Sztárok--Itt húzza meg magát ideiglenesen a kilakoltatott Bíró Icahttp://www.life.hu/sztarok/20190508-itt-huzza-meg-magat-ideiglenesen-a-kilakoltatott-biro-ica.htmlBíró Ica az ideiglenes egykori fodrászszalonjában húzta meg magát a kilakoltatása után. TV + Sztárok--Joshi Bharat nyílt levélben üzent Lippai Mariannánakhttp://www.life.hu/sztarok/20190508-joshi-bharat-nyilt-levelben-uzenet-lippai-mariannanak.htmlJoshi Bharat nyílt levélben üzent Lippai Mariannának az után, hogy a motivációs tréner a gyermeke sírjánál szelfizett. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.