levédetés védjegy művésznév Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kérvényt nyújtott be Majka: szeretné levédetni a művésznevét.

Majka saját tulajdonú cége, a DYMA MM Kft. kérvényezte a Majka név kizárólagos felhasználását – számolt be róla a Bors. Ha jóváhagyják a kérvényét, a rapper 10 évre megkaphatja az engedélyt. A portál azt írja, a rappernek a kérvényezés során pontosan meg kellett jelölnie, melyik osztályba kívánja besorolni az árut, szolgáltatást, amire a védjegyoltalmat igényli.

Reklámozás: kereskedelmi ügyletek; kereskedelmi adminisztráció; irodai munkák. Valamint nevelés: szakmai képzés; szórakoztatás; sport- és kulturális tevékenységek" – idézik.

Ez elég tág kör, de ebből akár arra is lehet következtetni, hogy egy saját ruhamárkát, rapiskolát, futballklubot, vagy akár pókertermet szeretne a nevével létrehozni.

Majka levédetné a nevét Forrás: TV2
Ronaldóval bulizott Ibizán Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ronaldoval-bulizott-ibizan-vajna-timi.htmlRonaldóval bulizik Ibizán Vajna Timi. TV + SztárokOrigoÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-ujabb-reszletek-derultek-ki-janicsak-veca-autobaleseterol.htmlÚjabb részletek derültek ki Janicsák Veca autóbalesetéről: az énekesnő autójába ámokfutó hajtott bele. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzakított Kammerer Zoltánhttp://www.life.hu/sztarok/20190812-szakitott-kammerer-zoltan.htmlSzakított Kammerer Zoltán és Kárász Anna. TV + SztárokOrigoKoós János özvegye, Dékány Sarolta belefogyott a gyászbahttp://www.life.hu/sztarok/20190809-koos-janos-ozvegye-dekany-sarolta-belefogyott-a-gyaszba.htmlDékány Sarolta elárulta, az idő sem enyhít a fájdalmán, amit férje, Koós János hiánya miatt érez. TV + Sztárok--Kinyújtott nyelvvel grimaszol Sarolta hercegnő – Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190809-kinyujtott-nyelvvel-grimaszol-sarolta-hercegno.htmlSarolta hercegnő kinyújtott nyelvvel grimaszolt az alattvalóknak. TV + Sztárok--Hajdú Steve csínytevés közben sérült meghttp://www.life.hu/sztarok/20190809-hajdu-steve-csinyteves-kozben-serult-meg.htmlHajdú Steve és Kamarás Iván egy régi közös csínytevést elevenített fel. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.